ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Εκτέλεσαν Αμερικανό ράπερ υποψήφιο για Grammy (Pics)

Τον πυροβόλησαν έξω από το κατάστημά του

Τραγικό θάνατο βρήκε ο γνωστός Αμερικανός ράπερ, Nipsey Hussle, έξω από το κατάστημα ρούχων του στο Los Angeles των ΗΠΑ, από τα πυρά που εξαπέλυσε ένοπλος, ο οποίος στην συνέχεια έγινε «καπνός». Εκτός από τον Hussle, τις σφαίρες του αγνώστου άντρα δέχθηκαν άλλα δύο πρόσωπα, τα οποία νοσηλεύονται σε σταθερή κατάσταση.

Το tweet του δολοφονηθέντος, πριν από την δολοφονία του, εγείρει ερωτήματα, όσον αφορά τα κίνητρα του δράστη: «Having strong enemies is a blessing» (Το να έχεις δυνατούς εχθρούς είναι ευλογία), έγραφε συγκεκριμένα.

Τραγική ειρωνεία αποτελεί το γεγονός ότι, σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα, ο Hussle είχε προγραμματισμένη συνάντηση με την τοπική αστυνομία για να συζητήσει το θέμα της βίας μεταξύ συμμοριών.

Συγκλονισμός των celebrities

Σοκαρισμένοι και με βαθιά θλίψη άκουσαν τα μαύρα μαντάτα για την εκτέλεση του Nipsey Hussle, Αμερικανοί celebrities.

Η Rihanna, με ανάρτησή της στο Twitter, έγραψε ότι η δολοφονία του Nipsey δεν βγάζει νόημα, ενώ η ίδια έχει κλονιστεί με το άκουσμά της.

Ο σταρ του NBA, LeBron James, αναρτώντας μια φωτογραφία του Hussle στο Instagram, εξέφρασε τον πόνο του, καθώς γνώριζε προσωπικά τον ράπερ. Είπε ότι τού είχε υποσχεθεί ότι, με την νέα σεζόν, θα τον έπαιρνε μαζί του συχνότερα σε καλαθοσφαιρικούς αγώνες, ενώ με την εν λόγω ανάρτηση, εξέφραζε την υπερηφάνειά του για την πορεία του καλού του φίλου.

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Just spoke with you the other day on text bro! Telling you how proud I was of you and how I was gone get you to more Laker games next season. Been A Stand Up dude from Day 1. May you rest in PARADISE Young King ‼️‼️‼️‼️‼️ This One Hurts Big Time!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη LeBron James (@kingjames) στις

Προτεινόμενος για Grammy

O Nipsey Hussle ήταν ένας ράπερ γνωστός και αγαπητός για τους λιτούς και λυρικούς στίχους των τραγουδιών του, τα οποία ήταν άγγιζαν κοινωνικές πτυχές.

Μάλιστα, ήταν προτεινόμενος φέτος για το βραβείο Grammy για το καλύτερο rap album.

Η καριέρα του στην rap μουσική άρχισε περί τα μέσα της δεκαετίας του 2000, με συνεργασίες με τους Drake και Snoop Dogg και υπογραφή συμβολαίου με την Epic Records. Ωστόσο, το συμβόλαιο αυτό ήταν καταστροφικό για τον ίδιο, καθώς το album που είχε δημιουργήσει με την Epic είχε παραμείνει στο ράφι. 

Το ντεμπούτο του στην δισκογραφία έγινε το 2018, με το album «Victory Lap», το οποίο κατέκτησε την 4η θέση στα charts στις ΗΠΑ, περιέχοντας συνεργασίες με τους Kendrick Lamar, Diddy και YG.

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση