ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Νέος σάλος - Ροζ βίντεο και παίκτριας του Ελληνικού Master Chef

Η κοπέλα πρωταγωνιστεί μόνη στο επίμαχο βίντεο

Λίγα μόλις 24ωρα έπειτα το ροζ βίντεο παίκτριας του φετινού Big Brother, που διέρρευσε στο διαδίκτυο και προκάλεσε πανικό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και όχι μόνο ακόμα ένα έκανε την εμφάνιση του.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, πρωταγωνίστρια στο νέο βίντεο είναι μια παίκτρια με το ροζ παρελθόν της να μην την αφήνει σε ησυχία.

Την Τρίτη (15/9) ένα νέο βίντεο ίδιου περιεχομένου εμφανίστηκε στο διαδίκτυο, στο οποίο συμμετέχει μια παίκτρια που είχε συμμετοχή στον δεύτερο κύκλο του ελληνικού MasterChef.

Η πρωταγωνίστρια του απαγορευμένου αυτού βίντεο παίζει... σόλο και ικανοποιεί τις ορέξεις της με sex toys μιλώντας στην κάμερα! Ένα βίντεο που φυσιολογικά αργότερα έστειλε σε κάποιο αγόρι ή δεσμό της, ο οποίος στην συνέχεια το κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο!

Η παίκτρια βρίσκεται σε πανικό καθώς παρότι έχει γίνει γνωστό στο πανελλήνιο εδώ και περίπου 16-17 μήνες το απαγορευμένο αυτό βίντεο έχει κυκλοφορήσει τις τελευταίες ώρες και πάει από χέρι σε χέρι με τρομερή ταχύτητα! Η ίδια η παίκτρια του Master Chef μόλις ενημερώθηκε και είδε το βίντεο την έπιασε πανικός και αμέσως απευθύνθηκε στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος χωρίς να έχει βάσιμες ελπίδες για... δικαίωση αφού το βίντεο όχι απλά έχει "γυριστεί" με την θέλησή της αλλά το έχει "τραβήξει" η ίδια!

Μια νέα διαρροή που τείνει να γίνει μάστιγα στην ελληνική showbiz αφού είναι το τρίτο ροζ βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο με πρωταγωνίστρια πρόσωπο που απασχολεί με την προσωπική της ζωή τα ελληνικά Μέσα!

Πηγή: Athensmagazine/ Sdna.gr

 

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X