ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Νέες καταγγελίες στην Ελλάδα - Πασίγνωστος ηθοποιός στους φακέλους

Κατατέθηκε νέος φάκελος από τον πρόεδρο του Πειθαρχικού Συμβουλίου του ΣΕΗ

Στην Εισαγγελία προσήλθε λίγο πριν από τις 10 το πρωί για δεύτερη φορά ο πρόεδρος του Πειθαρχικού Συμβουλίου του ΣΕΗ, Πασχάλης Τσαρούχας, προκειμένου να παραδώσει νέες καταγγελίες για περιπτώσεις σεξουαλικής παρενόχλησης και κακοποίησης με πρωταγωνιστές ηθοποιούς.

Οι καινούργιοι φάκελοι θα παραδοθούν στον Εισαγγελέα Κώστα Σπυρόπουλο, ο οποίος χειρίζεται την έρευνα για το ελληνικό #metoo.

Ήδη ο Εισαγγελέας ερευνά τις καταγγελίες που προσκόμισε την περασμένη Τετάρτη ο Πασχάλης Τσαρούχας, με τρεις από τις περίπου είκοσι περιπτώσεις να παρουσιάζουν ενδιαφέρον από ποινική άποψη. Οι δύο καταγγελίες στρέφονται σε βάρος πασίγνωστου πρωταγωνιστή, ενώ η τρίτη σε βάρος γνωστού συναδέλφου του, το όνομα του οποίου δεν έχει απασχολήσει μέχρι σήμερα την επικαιρότητα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι τρεις καταγγελίες, αν και εμφανίζονταν να περιέχουν στοιχεία για βιασμό και απόπειρα βιασμού, προς το παρόν φαίνεται πως παραπέμπουν σε περιπτώσεις σεξουαλικής παρενόχλησης.

Ο Εισαγγελέας, όπως και την προηγούμενη φορά, θα αξιολογήσει τις νέες καταγγελίες από το ΣΕΗ και θα διαχωρίσει τις περιπτώσεις όπου περιγράφονται μη παραγεγραμμένα ποινικά αδικήματα, ώστε στη συνέχεια να διενεργήσει έρευνα.

Πηγή: iefimerida.gr 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X