ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Νέες φωτογραφίες της Ιωάννας Παλιοσπύρου - Η καθημερινότητά της χωρίς τη μάσκα

Η Ιωάννα καθήλωσε το τηλεοπτικό κοινό την Πέμπτη, εξιστορώντας όλα όσα συνέβησαν την ημέρα της επίθεσης που δέχτηκε με βιτριόλι

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου είναι μαχήτρια. Και αυτό το αποδεικνύει καθημερινά.

Η Ιωάννα καθήλωσε το τηλεοπτικό κοινό την Πέμπτη, εξιστορώντας όλα όσα συνέβησαν την ημέρα της επίθεσης που δέχτηκε με βιτριόλι από την Έφη Κακαράντζουλα, αλλά και τα επίπονα χειρουργεία και τη ζωή της μετά.

Έναν χρόνο μετά την επίθεση, η Ιωάννα Παλιοσπύρου αποφάσισε να δείξει μέσα από την εκπομπή του Σταύρου Θεοδωράκη, το πρόσωπό της, χωρίς να φοράει την προστατευτική μάσκα. Το κοινό υποκλίθηκε στο μεγαλείο της και μέσα από τα social media οι χρήστες εξέφρασαν τη συμπαράσταση, τον σεβασμό τους αλλά και την αγάπη τους προς το μεγαλείο ψυχής, το θάρρος και το χαμόγελό της.

Οι νέες φωτογραφίες της Ιωάννας Παλιοσπύρου

Χθες, ο Σταύρος Θεοδωράκης, θέλησε να εξηγήσει τον τρόπο και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε η συνέντευξη λέγοντας πως τα γυρίσματα κράτησαν μήνες, καταγράφοντας τα χειρουργεία της, τις θεραπείες αλλά και τα θεραπευτικά μασάζ. Όπως είπε: «Για κάθε ένα τηλεοπτικό λεπτό που είδατε, είχαμε κατά μέσο όρο δέκα ώρες κινηματογράφησης».

Και το pod.gr ανάρτησε νέες φωτογραφίες της Ιωάννας Παλιοσπύρου χωρίς τη μάσκα, από τις καθημερινές της δραστηριότητες όλο αυτό το διάστημα. Στη μία από αυτές η Ιωάννα δείχνει το πρόσωπό της, σε μία άλλη κολυμπά ενώ σε μια τρίτη, αθλείται σε ένα σάκο του μποξ.

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Η περιγραφή από τη στιγμή της επίθεσης

«Περίμενα στο ασανσέρ για να ανέβω στο γραφείο. Εκείνη είχε κρυφτεί στο υπόγειο. Όλο αυτό έγινε μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου. Το πρώτο πράγμα που λειτούργησε ήταν η όσφρησή μου. Κατάλαβα αμέσως τι έγινε από την απαίσια μυρωδιά. Κάψιμο. Πόνοι. Εκείνη έφυγε τρέχοντας. Δεν την είδα εγώ. Είχε πέσει το υγρό στο μάτι μου και όλα ήταν θολά. Το πρώτο πράγμα που μου ήρθε στο μυαλό ήταν το φαρμακείο που υπάρχει απέναντι. Σκέφτηκα ότι θέλω βοήθεια και θυμήθηκα αυτό. Δεν κοίταξα καθόλου όταν πέρασα το δρόμο. Δεν έβλεπα. Θα μπορούσε να με είχε χτυπήσει αυτοκίνητο», δήλωσε η Ιωάννα Παλιοσπύρου στον Σταύρο Θεοδωράκη, και πρόσθεσε:

«Μπήκα μέσα στο φαρμακείο και φώναζα πως πονάω, πως θέλω βοήθεια. Τους κινητοποίησαν οι φωνές μου. Ένιωθα να καίγομαι. Έβλεπα στο νιπτήρα να πέφτουν τα μαλλιά μου. Ο λόγος που σώθηκε το μάτι μου ήταν που έριξα αμέσως νερό. Οι γιατροί μού είπαν πως αυτό με έσωσε. Βοήθησε πολύ το ότι με πήγαν γρήγορα στο νοσοκομείο. Ήξερα πως ήταν καυστικό υγρό. Δεν ήξερα πως ήταν βιτριόλι. ‘Ένιωσα ασφάλεια δίπλα στους γιατρούς και κατέρρευσα».

iefimerida.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X
X