ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
20° Λευκωσία,
28 Σεπτεμβρίου, 2021
sport fm - listen live

Νέες αποκαλύψεις «καίνε» την... ψυχολόγο της Καρολάιν

Τι λέει ένα έγγραφο

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της «ψυχολόγου» της Καρολάιν -η οποία δολοφονήθηκε βάναυσα στα Γλυκά Νερά– και στις σχέσεις της με τη Μεγάλη Στοά.

Η κ. Μυλωνοπούλου έχει πει μέσω της δικηγόρου της ότι παραιτήθηκε από τη Μεγάλη Στοά κι ότι δεν παύθηκε από τα καθήκοντά της

Υπάρχει όμως -σύμφωνα με την εκπομπή «Live News»- ένα έγγραφο που κάνει λόγο για άρση αναγνώρισής της από τη Στοά της Ελλάδος, το οποίο φέρει την ημερομηνία του 2017. Μέχρι πρότινος, ήταν γνωστό το έγγραφο του 2018, σύμφωνα με το οποίο η Μεγάλη Στοά έπαυε την «ψυχολόγο» από τα καθήκοντά της.

Το νέο έγγραφο είναι πρωτόκολλο παράδοσης και παραλαβής καθηκόντων, όπου αναφέρει ότι η κ. Μυλωνοπούλου ως επερχόμενη «Μεγάλη Διδάσκαλος» θα πρέπει να κινήσει κάποιες διαδικασίες για να παυθεί από τα καθήκοντά της.

Είχε ηγετικό ρόλο στη Μεγάλη Στοά

Υπενθυμίζεται πως, τις προηγούμενες ημέρες, «καταπέλτης» ήταν ο «Μεγάλος Διδάσκαλος» της Μεγάλης Στοάς Ανδρών και Γυναικών Ελλάδος για τη γυναίκα που εμφανιζόταν ως ψυχολόγος της αδικοχαμένης Καρολάιν.

Ο κ. Παντελεήμων Βούλης μίλησε αποκλειστικά στο «Live News» και επιβεβαίωσε ότι, όχι μόνο η Ελένη Μυλωνοπούλου συμμετείχε στους Τέκτονες, αλλά είχε και αρχηγικό ρόλο.

Ο επικεφαλής της Στοάς εξήγησε ότι το έγγραφο με το οποίο την έπαυσαν από τους κύκλους τους είναι καθ’ όλα γνήσιο. «Η κ. Μυλωνοπούλου δεν μυήθηκε σε εμάς. Δεν μυήθηκε δηλαδή στο δικό μας το Τάγμα. Η κ. Μυλωνοπούλου προερχόταν από το Διεθνές Μεικτό Τεκτονικό Τάγμα «Δελφοί». Όταν έγινε μία κίνηση αποσκίρτησης στους «Δελφούς» και έφυγε μία Στοά, μετά από λίγο χρονικό διάστημα, μας προτείνανε να πάρουμε και την εν λόγω κυρία. Κι έτσι ήρθε μαζί μας. Σε εμάς, παρουσιάστηκε ως γιατρός. Απ’ τη στιγμή που καταλάβαμε ότι μας έλεγε ψέματα, έχουμε ευθύνη για τη δημόσια υγεία».

Πηγή: in.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση