ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
21° Λευκωσία,
17 Οκτωβρίου, 2021
sport fm - listen live

Νέες αποκαλύψεις για την 37χρονη: «Αδίστακτη, χωρίς ίχνος συναισθήματος»

«Μιλούσε απαξιωτικά, προσβλητικά και πίεζε ασφυκτικά τους ανθρώπους»

Νέες αποκαλύψεις για τη δράστρια της φρικιαστικής επίθεσης με βιτριόλι σε βάρος της Ιωάννας Παλιοσπύρου έκανε συνάδελφός της.

Η πολύκροτη δίκη άρχισε την Τετάρτη και θα συνεχιστεί στις 30 Σεπτεμβρίου, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας εμφανίστηκε μόνο το θύμα της επίθεσης και όχι η κατηγορούμενη. Με τη δίκη, λοιπόν, να έχει αρχίσει όλο και περισσότερα στόματα ανοίγουν σχετικά με την 37χρονη που έριξε το βιτριόλι στην Ιωάννα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, η 37χρονη εργαζόταν σε εισπρακτική εταιρεία και σύμφωνα με μια συνάδελφό της, που επιθυμεί να κρατήσει την ανωνυμία της, θεωρείτο ιδανική υπάλληλος.

Αναλάμβανε τις «δύσκολες» περιπτώσεις, πιέζοντας ασφυκτικά τους πελάτες, ενώ δεν δίσταζε να τους προσβάλλει για να πετύχει τον στόχο της. Μιλούσε χωρίς ίχνος συναισθήματος παρά τις αντιδράσεις των ανθρώπων που χρωστούσαν και με παντελή έλλειψη ενσυναίσθησης.

«Αναλάμβανε τις δύσκολες περιπτώσεις. Μιλούσε απαξιωτικά, προσβλητικά και πίεζε ασφυκτικά τους ανθρώπους» είπε χαρακτηριστικά ο συνάδελφος της κατηγορούμενης και πρόσθεσε πως «μιλούσε χωρίς ίχνος συναισθήματος σε όσους χρωστούσαν».

Η κατηγορούμενη ήταν μια γυναίκα που διψούσε για προβολή. «Εκανε ό,τι μπορούσε για να τραβήξει την προσοχή, είτε μιλώντας είτε με την παρουσία της». Στόχος της ήταν η προβολή και η ανέλιξη στο χώρο, με αποτέλεσμα να έχει δημιουργήσει όνομα ως «αδίστακτη».

Πηγή: in.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση