ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Νέα ζωή για τον Φιλιππίδη - Η απόφασή του μετά τον σάλο

Μετά τα γεγονότα των τελευταίων ημερών, ο άλλοτε δημοφιλής ηθοποιός εγκαταλείπει όπως φαίνεται την Αθήνα

24news team

Ο Πέτρος Φιλιππίδης είδε τον τελευταίο μήνα τη ζωή του να αλλάζει άρδην. Με τις καταγγελίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, αλλά και τις εξελίξεις με την αποχώρησή του από τη σειρά της ΕΡΤ αλλά και από το θέατρο Μουσούρη με το οποίο συνεργαζόταν τα τελευταία 20 χρόνια, ο άλλοτε δημοφιλής ηθοποιός πήρε την απόφαση να φύγει εκτός Αθηνών.

Δεύτερο... κτύπημα σε Πέτρο Φιλιππίδη

Σύμφωνα με δημοσίευμα του thetoc ο ηθοποιός  ήδη οργανώνει την πώληση του σπιτιού του στο Ψυχικό, ενώ θα μετακομίσει με την οικογένειά του στα Γιάννενα, όπου διαθέτει σπίτι.

Όπως όλα δείχνουν, με αυτή την κίνηση ο Φιλιππίδης αφήνει το μόνο -κατά δήλωσή του- περιουσιακό στοιχείο που έχει στην Αθήνα.

Όπως είχε πει σε παλιότερη συνέντευξή του, «ζούσαμε μια καλή ζωή και πληρωνόμασταν καλά. Από το θέατρο, βέβαια, για να το ξεκαθαρίσουμε, δεν γίνεται κανείς πλούσιος, η τηλεόραση έκανε τη διαφορά στα οικονομικά μας. Με δεδομένο ότι δεν είχαμε κάποια εικόνα αυτής της απότομης μεταστροφής του κλίματος, όσο καλό κουμάντο και να έκανες, αν δυο χρόνια μείνεις εκτός τηλεόρασης, τα έτοιμα έχουν φαγωθεί…..

Ένα σπίτι κι ένα αυτοκίνητο έχω όλο κι όλο. Αυτά προσπαθώ να διατηρήσω. Και το αυτοκίνητο, μάλιστα, όχι. Δεν με ενδιαφέρει. Θα το δώσω. Έχω καταθέσει πινακίδες», είχε πει ανάμεσα σε άλλα, προκαλώντας πολλά χαμόγελα, ενώ σε άλλη δήλωσή του είχε πει ότι εκείνος δεν θα πήγαινε να δουλέψει για 800 ευρώ.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X
X