ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Νέα στοιχεία για τον Σουμάχερ - «Απλώς δεν είναι ο Μίκαελ που ήταν»

«Είναι διαφορετικός και καθοδηγείται υπέροχα από τη γυναίκα και τα παιδιά του...»

Λίγες ημέρες πριν από τη συμπλήρωση των δέκα ετών από το τρομακτικό ατύχημα του Μίκαελ Σουμάχερ ενώ έκανε σκι στις γαλλικές Άλπεις, ο στενός του φίλος Jean Todt δίνει νέα στοιχεία για την κατάσταση της υγείας του.

Ο πρώην επικεφαλής της Ferrari και της FIA, Jean Todt, έδωσε στη δημοσιότητα στοιχεία για την υγεία του πρώην συναδέλφου και στενού του φίλου Μίκαελ Σουμάχερ.

Ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της Φόρμουλα 1 είχε ένα τραγικό ατύχημα στο σκι τον Δεκέμβριο του 2013 και έκτοτε δεν έχει εμφανιστεί δημόσια.

Μια ομάδα ιατρικού προσωπικού και η σύζυγός του Corinna φροντίζουν τον Μίκαελ Σουμάχερ στο σπίτι τους στη λίμνη της Γενεύης, αλλά ελάχιστα στοιχεία έχουν γίνει γνωστά για την κατάσταση της υγείας του.

Ο Jean Todt, ο οποίος ήταν επικεφαλής της ομάδας της Ferrari όταν ο Μίκαελ Σουμάχερ κέρδισε πέντε συνεχόμενους παγκόσμιους τίτλους μεταξύ 2000 και 2004, προτού υπηρετήσει ως διευθύνων σύμβουλος από το 2004 έως το 2008, έδωσε μια σπάνια εικόνα για το πώς είναι ο Μίκαελ Σουμάχερ.

«Ο Μίκαελ είναι εδώ οπότε δεν μου λείπει»

«Ο Μίκαελ είναι εδώ οπότε δεν μου λείπει» δήλωσε χαρακτηριστικά στην L’ Equipe ο Jean Todt, ο οποίος συνεχίζει να επισκέπτεται τον πιλότο της Φόρμουλα 1 στο σπίτι του στην Ελβετία.

«Αλλά αυτός απλά δεν είναι ο Μίκαελ που ήταν. Είναι διαφορετικός και καθοδηγείται υπέροχα από τη γυναίκα και τα παιδιά του που τον προστατεύουν.

Η ζωή του είναι διαφορετική τώρα και έχω το προνόμιο να μοιράζομαι στιγμές μαζί του. Αυτό είναι το μόνο που πρέπει να πούμε.

Δυστυχώς η μοίρα τον χτύπησε πριν από δέκα χρόνια. Δεν είναι πλέον ο Μίκαελ Σουμάχερ που ξέραμε στη Φόρμουλα 1», υπογράμμισε ο Jean Todt.

Ο Μίκαελ Σουμάχερ είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους πιλότους της Φόρμουλα 1 όλων των εποχών. Έχει κατακτήσει τον παγκόσμιο τίτλο το 1994, το 1995, το 2000, το 2001, το 2002, το 2003 και το 2004.

Στη διάρκεια της εμβληματικής καριέρας του είχε επίσης 71 ταχύτερους γύρους και 155 βάθρα στο όνομά του.

Η οικογένεια του Μίκαελ Σουμάχερ παραμένει πολύ προστατευτική για την ιδιωτική του ζωή και είναι κατανοητό ότι πολλοί από τους στενούς φίλους του δεν είναι βέβαιοι για την κατάσταση της υγείας του.

Ήταν στο ντοκιμαντέρ του Netflix «Schumacher» του 2021 που η σύζυγός του Κορίνα παρείχε μια σπάνια ενημέρωση για την υγεία του.

Αποκάλυψε ότι συνεχίζει να υποβάλλεται σε θεραπείες αποκατάστασης για τα τραύματα που του άλλαξαν τη ζωή και πως τώρα είναι διαφορετικός αλλά εδώ.

Οι θαυμαστές του θα έχουν μια σπάνια ματιά στη ζωή του θρύλου της Φόρμουλα 1 με ένα νέο ντοκιμαντέρ πέντε μερών από το γερμανικό δίκτυο ARD, που θα προβληθεί στις 28 Δεκεμβρίου για τα 10 χρόνια από το τρομακτικό ατύχημά του.

Πηγή: in.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Κόσμος  |  Stories  |  Media

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση