ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Νέα σελίδα για τον Υπάτιο μετά το φρικτό δυστύχημα (vid)

Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα έχασε τον γιο και την γυναίκα του

Αναμφίβολα όλοι θυμόμαστε την τραγωδία που έζησε πέρσι ο Υπάτιος Πατμάνογλου. Ο νεαρός άντρας στις 26 Φεβρουαρίου 2017 είδε τη σύζυγό του Αποστολία και το μικρό του γιο, Παύλο, να χάνουν τη ζωή τους μπροστά στα μάτια του όταν η τρελή πορεία της Porsche την οποία οδηγούσε ο νεαρός επιχειρηματίας και γιος του Jumbo, Γιώργος Βακάκης, προσέκρουσε πάνω στο σταματημένο αυτοκίνητό τους.

Ένα περίπου χρόνο μετά το αδιανόητο συμβάν ο Υπάτιος Πατμάνογλου φαίνεται να αποφάσισε να συνεχίσει κανονικά την ζωή του μιας και τίποτα δεν μπορεί να φέρει πίσω τα αγαπημένα του πρόσωπα. Ο ίδιος λοιπόν, ετοιμάζεται να γυρίσει σελίδα στη ζωή του και να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τη νέα του σύντροφο, στις αρχές Δεκεμβρίου.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ που προβλήθηκε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, ο Υπάτιος Πατμάνογλου γνώρισε τη νέα σύντροφό του, με την οποία θα παντρευτεί, μέσω Facebook, ενώ βοήθησαν και κάποιοι κοινοί γνωστοί. Πληροφορίες θέλουν μάλιστα την νέα του σύντροφο Έμμυ, ήδη να περιμένει το πρώτο τους παιδί.

Πίσω όμως από την χαρμόσυνη είδηση του γάμου των δυο αυτών ανθρώπων, αλλά και της εγκυμοσύνης, κρύβεται μια άλλη τραγική ιστορία από την πλευρά της νέας συντρόφου του Υπάτιου. Η Έμμυ φαίνεται να είδε τον πρώην σύντροφό της να αυτοκτονά μπροστά στα μάτια της. Σύμφωνα με πληροφορίες με τον συγκεκριμένο άντρα είχαν σχέση 8 περίπου χρόνια, ενώ από ένα σημείο και έπειτα συζούσε μαζί του. Κάποια στιγμή του ζήτησε να χωρίσουν. Εκείνος μη αντέχοντας τον πόνο από το χωρισμό έβαλε τέλος στη ζωή του.

Στο σημείο αυτό να πούμε ότι στις 3 Νοεμβρίου, ο ίδιος ο Πατμάνογλου, με αφορμή την ημέρα των γενεθλίων του, είχε κάνει μία ανάρτηση στο Facebook, στην οποία έγραφε: «Η ζωή προχωράει με τις χαρές και τις λύπες της κι εμείς οφείλουμε να την ακολουθούμε. Σας ευχαριστώ θερμά για τις ευχές σας. Εύχομαι από καρδιάς ότι ευχή πήρα να σας τη δώσει ο θεός διπλή. Χρόνια μου πολλά».

Δείτε την ανάρτηση του Πατμάνογλου και το ρεπορτάζ από την εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου:

 

 

Πηγή: must.com.cy

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X
X