ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Ήταν μόνιμα χτυπημένη σε όλο της το σώμα»

Νέα μαρτυρία για τον εφιάλτη της Φαίης

Νέα μαρτυρία για τον εφιάλτη που ζούσε η 23χρονη Φαίη στα χέρια της μητέρας της, της αδερφή της και της σπιτονοικοκυράς της, στο διαμέρισμα της οδού Δροσοπούλου στην Κυψέλη, φέρνει στο φως της δημοσιότητας το protothema.gr.

Πρόκειται για μία ένοικο της πολυκατοικίας όπου ζούσε η άτυχη κοπέλα, πριν βρεθεί δολοφονημένη.

Ήδη από το 2021, η συγκεκριμένη μάρτυρας είχε περιγράψει με λεπτομέρειες όσα ζούσε η αδικοχαμένη κοπέλα στο διαμέρισμα-κολαστήριο της Κυψέλης καθώς συχνά την έβλεπε να κυκλοφορεί με σημάδια και αίμα στο σώμα και το πρόσωπο.

Η κ. Θάλεια σπάει τη σιωπή της και μιλά στο protothema.gr για όσα «περίεργα» έβλεπε να συμβαίνουν δίπλα από την πόρτα της με θύμα μια νεαρή κοπέλα.

«Εγώ είχα πάει να καταθέσω από το 2021, λίγο μετά το θάνατο της Φωτεινής. Έβλεπα την Φωτεινή στην είσοδο της πολυκατοικίας. Ήταν μόνιμα χτυπημένη σε όλο της το σώμα. Στο πρόσωπο, στα χέρια, στα πόδια. Ήταν εμφανή τα σημάδια. Είχε πάρα πολλές μελανιές και αίμα στο πρόσωπο, το οποίο φαινόταν φρέσκο, από χτύπημα. Την είχα ρωτήσει από που είναι αυτά τα σημάδια αλλά δεν μου είχε απαντήσει ποτέ. Σίγουρα εκδιδόταν γιατί είχε γεννήσει πάρα πολλές φορές σε σύντομο χρονικό διάστημα. Είχα ακούσει ότι η γυναίκα που τη φιλοξενούσε έπαιρνε λεφτά για τις επαφές που είχε η Φωτεινή. Μόνο έναν άνδρα είχα δει να μπαινοβγαίνει από το διαμέρισμα. Αλλοδαπό, εύσωμο αλλά λευκό. Πακιστανούς δεν είχα δει», λέει η μάρτυρας η οποία είχε καλέσει δύο φορές την Αστυνομία για τις φωνές που άκουγε μέσα από το σπίτι.

Η ίδια εξηγεί πως στο διαμέρισμα -μαζί με τη Φαίη- ζούσαν η μητέρα της, η αδελφή της, η σπιτονοικοκυρά καθώς και μια ηλικιωμένη.

Την τελευταία, μάλιστα, την είχε ακούσει να ζητά βοήθεια ουρλιάζοντας...

«Εκει εμέναν η κυρία που είχε το σπίτι, μια γιαγιά που είχε εξαφανιστεί, η μαμά της και η αδελφή της. Μια φορά είχα φωνάξει την Αστυνομία και είχε ανοίξει την πόρτα η μαμά της και είπε ότι μένει μόνη της. Μια φορά είχα δει τη γιαγιά να κρύβει κάτι στην είσοδο και έκανα το λάθος να το πω στη σπιτονοικοκυρά. Μου είπε 'μην ασχολείσαι'. Αφησα τη γιαγιά να ανέβει πάνω και μετά άκουσα τις φωνές της. Έλεγε 'σταμάτα, δεν μπορώ άλλο'. Όταν πέθανε η γιαγιά εμέναν εδώ αλλά με το που πέθανε η Φωτεινή έφυγαν από την πολυκατοικία. Πήγαν όλοι μαζί σε ένα υπόγειο, λίγο πιο πάνω», αναφέρει η κ. Θάλεια και μιλά για το πόσο ψυχρά της είχε απαντήσει η αδελφή της Φαίης όταν εκείνη της είπε για τα σημάδια στο κορμί της 23χρονης.

«Η αδελφή της πλησίαζε το χαρακτήρα της κυρίας που τους φιλοξενούσε. Συνεχώς περιποιημένη, καμία σχέση η εικόνα της με την Φωτεινή. Η Φωτεινή ήταν βρώμικη, παρατημένη, σου έδινε την εικόνα ότι είναι στο δρόμο. Μια φορά την είχα ρωτήσει για τα σημάδια που είχε η αδελφή της και μου είχε πει "μην ανακατεύεσαι". Πέφτει συνέχεια η Φωτεινή από τα σκαλιά στο σπίτι του μπαμπά της», περιγράφει η ίδια.

Πηγή: protohema.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση