ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
18° Λευκωσία,
16 Μαΐου, 2022
sport fm - listen live

Νέα κατάθεση δίνει σήμερα η 24χρονη - «Αν δεν μιλούσα θα ήμουν όλη μου τη ζωή, έτσι»

Πρόκειται για την τέταρτη κατά σειρά κατάθεσή της η οποία κρίθηκε αναγκαία

ΚΥΠΕ

Νέα κατάθεση θα δώσει σήμερα η 24χρονη η οποία κατήγγειλε βιασμό από τρία άτομα σε κεντρικό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης την παραμονή της πρωτοχρονιάς.

Πρόκειται για την τέταρτη κατά σειρά κατάθεσή της η οποία κρίθηκε αναγκαία, καθώς ανέκυψαν νέα ερωτήματα από τις Αρχές ενώ και το περιβάλλον της 24χρονης ζήτησε να εισαχθούν νέα στοιχεία στη δικογραφία.

Παράλληλα, σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τις καταγγελίες ύπαρξης διεθνούς κυκλώματος μαστροπείας, τα μέλη του οποίου παρασύρουν κοπέλες -ενδεχομένως και ανήλικες- και αφού τις εθίσουν σε ναρκωτικές ουσίες, τις εκδίδουν κυρίως σε πάρτι όπου συμμετέχουν πλούσιοι.

Η 24χρονη μιλώντας το βράδυ της Πέμπτης στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ τόνισε ότι παλεύει να βρει τη δύναμη για να δικαιωθεί τόσο η ίδια όσο και όλες οι γυναίκες που έχουν κακοποιηθεί.

«Είμαι σε μία κατάσταση που προσπαθώ ακόμα να βρω τα πατήματά μου, να δυναμώσω, ώστε να αποδείξω την όλη αλήθεια. Παλεύω όχι μόνο για μένα, αλλά για όλες τις γυναίκες. Ευχαριστώ πάρα πολύ τον κόσμο για την στήριξη. Πρέπει όλες οι γυναίκες που έχουν περάσει τέτοιες καταστάσεις να είναι δυνατές, να μην φοβούνται, δεν πρέπει ένα θύμα να φοβάται. Το θύμα είναι θύμα. Δεν γίνεται ένα θύμα να σκέφτεται μη μου κάνουν κακό», είπε.

«Αν δεν μιλούσα θα ήμουν όλη μου τη ζωή, έτσι», τόνισε.

Παράλληλα, την πρώτη του επίσημη δήλωση έκανε ο ένας από τους τρεις κατηγορούμενους. Ο 27χρονος, μιλώντας στον ΑΝΤ1 δήλωσε αθώος και υποστήριξε ότι η σεξουαλική συνεύρεση έγινε με απόλυτη γνώση και συναίνεση της καταγγέλλουσας. «Επί πολλές ημέρες τόσο εγώ ως πρόσωπο, αλλά και ολόκληρη η οικογένειά μου διασύρεται, “δικάζεται”, αλλά και “καταδικάζεται”, για μια υπόθεση που εκκρεμεί σε στάδιο προδικασίας ενώπιον της Ελληνικής Δικαιοσύνης. Σε ένα κράτος δικαίου, ο κάθε κατηγορούμενος (οποιοσδήποτε και αν είναι) τεκμαίρεται αθώος, μέχρι να αποδειχθεί πέρα από κάθε αμφιβολία η ενοχή του», δήλωσε, μεταξύ άλλων.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση