ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ναβάλνι: Δεν πήγε στην κηδεία η σύζυγος του - «Σ' αγαπώ για πάντα»

Η Γιούλια Ναβάλναγια βρίσκεται εκτός Ρωσίας και δεν παραβρέθηκε στην κηδεία του συζύγου της

Η σύζυγος του Αλεξέι Ναβάλνι, Γιούλια, απέτισε φόρο τιμής στον σύζυγό της, ο οποίος κηδεύτηκε την Παρασκευή σε νεκροταφείο της Μόσχας δύο εβδομάδες μετά τον θάνατό του στη φυλακή.

Η Γιούλια Ναβάλναγια, η οποία δεν παρευρέθηκε στην κηδεία του συζύγου της καθώς βρίσκεται εκτός Ρωσίας, ευχαρίστησε τον Ναβάλνι για «26 χρόνια απόλυτης ευτυχίας... ακόμη και τα τελευταία τρία χρόνια», μέσω μιας συγκινητικής ανάρτησης στην πλατφόρμα «X».

«Για την αγάπη, για το ότι πάντα με στήριζες, για το ότι με έκανες να γελάω ακόμη και από τη φυλακή, για το γεγονός ότι πάντα με σκεφτόσουν. Δεν ξέρω πώς θα ζήσω χωρίς εσένα, αλλά θα προσπαθήσω να σε κάνω εκεί πάνω να χαίρεσαι για μένα και να είσαι περήφανος για μένα. Δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω ή όχι, αλλά θα προσπαθήσω» ανέφερε η χήρα του Ναβάλνι.

Και συνέχισε: «Σίγουρα θα συναντηθούμε μια μέρα. Έχω τόσες πολλές ανείπωτες ιστορίες για σένα, και έχω τόσα πολλά τραγούδια αποθηκευμένα για σένα στο τηλέφωνό μου, ηλίθια και αστεία, γενικά, για να είμαι ειλικρινής, απαίσια τραγούδια, αλλά είναι για μας, και ήθελα πραγματικά να σε αφήσω να τα ακούσεις. Και ήθελα πραγματικά να σε δω να τα ακούς, να γελάς και μετά να με αγκαλιάζεις. Σ' αγαπώ για πάντα. Αναπαύσου εν ειρήνη».

Πηγή: protothema.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X