ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Μου τηλεφώνησε την ημέρα της απαγωγής»

Η Ναταλία Ρουμπίνσκα μίλησε για την τελευταία συνομιλία που είχε με την Αναστάζια

«Μιλούσαμε με την κόρη μου κάθε μέρα. Μου τηλεφωνούσε πάντα. Και την ημέρα της απαγωγής με πήρε τηλέφωνο. Δεν θα μου είχε περάσει ποτέ από το μυαλό, ότι αυτή ήταν η τελευταία μας συνομιλία» είπε στο Πολωνικό Πρακτορείο Ειδήσεων η μητέρα της Αναστάζια Ρουμπίνσκα, που δολοφονήθηκε άγρια στην Κω.

Στην τελευταία συνομιλία με τη μητέρα της, η 27χρονη Πολωνή παραπονέθηκε, ότι κάηκε ενώ δούλευε στην κουζίνα και η πληγή δεν επουλώθηκε ακόμα. «Ήταν μια γρήγορη και περιστασιακή συζήτηση» λέει και συνεχίζει: «Με πήρε τηλέφωνο, ενώ ήμουν στο κομμωτήριο και δεν είχα την ευκαιρία να μιλήσω μαζί της. Η ίδια μίλησε για αυτό το έγκαυμα, το οποίο αντιμετώπιζε εδώ και αρκετές μέρες με αλοιφές, που της έγραψε ο γιατρός. Μου έστειλε φωτογραφίες της ουλής και με ρώτησε τι έπρεπε να κάνει για αυτό. Η τελευταία μας συνομιλία ήταν τόσο γρήγορη και συνηθισμένη», θυμάται η μητέρα.

Η Ναταλία Ρουμπίνσκα μόλις έμαθε για την εξαφάνιση της κόρης της, πέταξε στο νησί της Κω, για να την αναζητήσει. Μαζί της ήταν οι ντετέκτιβ, που έσπευσαν να βοηθήσουν οικειοθελώς την οικογένεια. Μετά από λίγες μέρες, το χειρότερο σενάριο έγινε πραγματικότητα. Την Κυριακή, εθελοντές βρήκαν το σώμα της Αναστασίας στους θάμνους. Την Τρίτη, μετά την παράδοση των δειγμάτων DNA που απαιτούνται για την ταυτοποίηση του πτώματος και μετά από ανάκριση του φίλου της δολοφονημένης Πολωνής, η μητέρα της 27χρονης επέστρεψε στην Πολωνία.

Σε συνέντευξή της στο Πολωνικό Πρακτορείο Ειδήσεων, η γυναίκα μίλησε ακόμα για την πορεία της παραμονής της στην Κω.

Πηγή: news.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση