ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μητσοτάκης: Έτσι αντέδρασε στο αποτέλεσμα των εκλογών (vid)

Δείτε το backstage από τις αντιδράσεις του Πρωθυπουργού της Ελλάδας στο TikTok

Με ένα βίντεο στο TikTok με πλάνα από το βράδυ των εκλογών ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ευχαρίστησε τους πολίτες για την εμπιστοσύνη τους.

Ο πρωθυπουργός, συνεχίζοντας τη σειρά με τα backstage βίντεο που δημοσίευε κατά την προεκλογική εκστρατεία, θέλοντας να ευχαριστήσει τους πολίτες που στήριξαν τη ΝΔ, ανήρτησε νέο υλικό με πλάνα από τη βραδιά των εκλογών και τις δυνατές στιγμές που έζησε με την οικογένειά του και το επιτελείο του στο άκουσμα των αποτελεσμάτων.

«Ήθελα να σας δείξω κάποιες backstage σκηνές από το βράδυ των εκλογών. Όπως καταλαβαίνετε, αυτές οι στιγμές ήταν πολύ έντονες», λέει ο πρωθυπουργός.

Στο βίντεο διακρίνεται με συνεργάτες του, ανάμεσά τους τον Γ. Βλαστάρη, στα κεντρικά γραφεία της ΝΔ, στην οδό Πειραιώς, να αγωνιά.

Στο άκουσμα των αποτελεσμάτων διακρίνεται η αγωνία, καθώς εμφανίζεται με δαγκωμένα χείλη, ενώ πιάνει το κεφάλι του δείχνοντας να μην πιστεύει ούτε ο ίδιος το σαρωτικό ποσοστό.

Σε επόμενο στιγμιότυπο φαίνεται μια θερμή αγκαλιά με τον γιο του Κωνσταντίνο, με τον υπουργό Επικρατείας και κυβερνητικό εκπρόσωπο Άκη Σκέρτσο, καθώς και με τον viral πλέον σκύλο του, Πίνατ.

Μητσοτάκης: Η κάλπη είναι ξανά άδεια - Σκληρή δουλειά για να κερδίσω δεύτερη φορά την εμπιστοσύνη σας

«Πρώτα απ' όλα θέλω να σας ευχαριστήσω για την εμπιστοσύνη σας. Να ξέρετε θα την τιμήσω. Έχουμε μπροστά μας μια δεύτερη εκλογική αναμέτρηση. Η κάλπη είναι ξανά άδεια και πρέπει να δουλέψω ακόμη πιο σκληρά ώστε να ξανακερδίσω για μια δεύτερη φορά τη δικιά σας εμπιστοσύνη. Θέλω να ξέρετε ότι θα είμαι πάντα εδώ για να απαντώ στα ερωτήματά σας, καθώς το αγαπήσαμε πολύ το TikTok και πρέπει να συνεχίσουμε. Προχωράμε δυνατά», αναφέρει ο πρωθυπουργός στο ευχαριστήριο μήνυμά του στους διαδικτυακούς του φίλους στη δημοφιλή πλατφόρμα.

Στο τέλος του βίντεο ο πρωθυπουργός είναι μαζί με τη μεγάλη κόρη του Σοφία, για την οποία λέει με χιούμορ «δεν είναι σε κανένα βίντεο ΤikΤok, όμως ιστορικά αυτό τα ξεκίνησε όλα» και της τσιμπάει το μάγουλο, με την ίδια να λύνεται στα γέλια.

Δείτε το backstage βίντεο από τη βραδιά των εκλογών και το ευχαριστήριο μήνυμα του Κυριάκου Μητσοτάκη:

@kyriakosmitsotakis_ Round 2 #kyriakosmitsotakis #ekloges2023 ♬ original sound - Kyriakos Mitsotakis
ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X
X