ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Με κυνηγετικό όπλο πυροβόλησαν τον Μπάμπη

Σε προχωρημένη σήψη βρέθηκε σε βάλτο η σορός του

Σε πολύ προχωρημένη σήψη βρέθηκε μέσα σε βάλτο στην περιοχή Κάμπος Ευηνοχωρίου, στην Ευαγγελίστρια, η σορός του Μπάμπη Κούτσικου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μάλιστα, είναι τόσο προχωρημένη η σήψη που ακόμα δεν έχει διαπιστωθεί μετά βεβαιότητος πώς προέκυψε ο θάνατος του 31χρονου που είχε εξαφανιστεί πριν από 18 ημέρες.

Από τα πρώτα στοιχεία, η σορός φέρει τραύματα από κυνηγετική καραμπίνα. Ο Μπάμπης Κούτσικος φέρεται να έχει πυροβοληθεί αρκετές φορές, χωρίς ωστόσο να μπορεί να προσδιοριστεί ακόμη ο ακριβής αριθμός. Το γεγονός ότι βρέθηκε μπρούμυτα, υποδεικνύει ότι πυροβολήθηκε πισώπλατα.

Η σορός βρέθηκε κατά τη διάρκεια ερευνών από πραγματογνώμονα που είχε οριστεί, με τη βοήθεια ειδικά εκπαιδευμένου σκύλου, ο οποίος είχε μυρίσει ρούχα του 31χρονου.

Μαζί με τον πραγματογνώμονα ήταν ένας αστυνομικός και ένας πυροσβέστης.

Οι αστυνομικοί που έχουν αποκλείσει την περιοχή αναμένουν την πρώτη μακροσκοπική εξέταση από τον ιατροδικαστή. Η σορός του άνδρα εντοπίστηκε σε πρηνή θέση (μπρούμυτα), σε βαλτώδη περιοχή με καλαμιές, ανατολικά της λιμνοθάλασσας του Μεσολογγίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η σορός φέρεται να ανήκει στον 31χρονο που αγνοείται από την 4η Ιανουαρίου, όπως τουλάχιστον προκύπτει από το μπουφάν και τα ρούχα που φορούσε.

Ωστόσο, αναμένονται οι διαδικασίες ταυτοποίησης, οι οποίες θα ολοκληρωθούν μετά τη μεταφορά της σορού στην ιατροδικαστική υπηρεσία Πατρών, όπου θα πραγματοποιηθεί νεκροψία-νεκροτομή για τον προσδιορισμό των αιτιών του θανάτου.

Παράλληλα, οι αστυνομικοί έχουν αποκλείσει τον χώρο όπου βρέθηκε η σορός, προκειμένου να πραγματοποιήσουν έρευνες για τον εντοπισμό ευρημάτων, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν είχαν εντοπιστεί μέχρι αργά το απόγευμα κάποιο όπλο ή κινητό τηλέφωνο.

Το συγκεκριμένο σημείο είναι κοντά στην περιοχή των πρώην ΤΕΙ, όπου τις προηγούμενες ημέρες είχαν εντοπιστεί σήματα κινητών τηλεφώνων.

Προς το παρόν, δεν έχει εντοπιστεί ακόμη η καραμπίνα που φέρεται να είχε πάρει μαζί του ο Μπάμπης, σύμφωνα με την οικογένειά του. Αναζητούνται DNA και αποτυπώματα, ωστόσο, λόγω της πολυήμερης παραμονής της σορού στον βάλτο, θεωρείται πάρα πολύ δύσκολο να βρεθούν.

Το σημείο όπου βρέθηκε η σορός είχε μπει στο στόχαστρο των Αρχών και από τις κάμερες της Ιόνιας Οδού, καθώς ο 50χρονος κρεοπώλης είχε στρίψει προς Ευηνοχώρι.

Εκτιμάται ότι ίσως το σημείο εντοπισμού της σορού να είναι και το σημείο δολοφονίας του Μπάμπη Κούτσικου, ή κάπου εκεί κοντά.

Προφυλακίστηκε ο κρεοπώλης, αρνήθηκε να ομολογήσει

O 50χρονος κρεοπώλης κρίθηκε προφυλακιστέος μετά την εξάωρη απολογία του, αντιμετωπίζοντας την κατηγορία της ανθρωποκτονίας με δόλο. Αρνήθηκε πάντως να ομολογήσει, ακόμη και όταν οι αστυνομικοί τον ενημέρωσαν ότι έχει βρεθεί η σορός του Μπάμπη Κούτσικου.

Την ώρα της μεταγωγής του, δεκάδες συγκεντρωμένοι τον αποδοκίμασαν έντονα.

Πηγή: iefimerida.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση