ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Λευκωσία,
25 Ιανουαρίου, 2022
sport fm - listen live

«Με κατηγορούν γιατί λέω ότι είναι σπουδαίος ηθοποιός ο Φιλιππίδης, μα δεν είναι σπουδαίος ηθοποιός;»

«Καλά έκανε και επέστρεψε ο Παύλος Χαϊκάλης. Γιατί να μην επιστρέψει;»

Στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» παραχώρησε συνέντευξη ο Μάνος Βακούσης και μίλησε για την παράσταση «Συνοικία το Όνειρο» η οποία έριξε πρόωρη αυλαία, τον Παύλο Χαϊκάλη ο οποίος επέστρεψε στο θεατρικό σανίδι αλλά και τους προφυλακισμένους Πέτρο Φιλιππίδη και Δημήτρη Λιγνάδη.

«Κάναμε ενάμιση χρόνο για τη “Συνοικία το Όνειρο” σταματήσαμε, ξαναξεκινήσαμε, αρρώστησε ένα παιδί, μετά αρρώστησαν άλλα δύο από τους 12 και ξαφνικά ο επιχειρηματίας αποφάσισε να κατεβάσει το έργο και ζούμε μια τραγωδία», είπε ο Μάνος Βακούσης για την παράσταση που συμμετείχε.

«Καλά έκανε και επέστρεψε ο Παύλος Χαϊκάλης»

«Καλά έκανε και επέστρεψε ο Παύλος Χαϊκάλης. Γιατί να μην επιστρέψει; Αυτή η τρελή καραμέλα με αυτούς τους τρεις πρωταγωνιστές πρέπει να σταματήσει. Δηλώνω κατηγορηματικά ότι οποιαδήποτε μορφή βιασμού πρέπει να καταδικαστεί» είπε ο ηθοποιός.

«Δεν είμαι εγώ που θα καταδικάσω τον Φιλιππίδη, τον Λιγνάδη ή τον οποιονδήποτε συνεργάτη ή γνωστό. Με κατηγορούν γιατί λέω ότι είναι σπουδαίος ηθοποιός ο Φιλιππίδης, μα δεν είναι σπουδαίος ηθοποιός;» αναρωτήθηκε ο Μάνος Βακούσης.

Το σχόλιο για τις κακοποιητικές συμπεριφορές

«Δεν γίνεται να αφήνουμε τον καθένα μας να μας κάνει κάτι και μετά να το παρουσιάζουμε το θέμα. Όταν βιάζει ένας άνθρωπος έναν αδύναμο άνθρωπο είναι εγκληματική πράξη. Ένας άνθρωπος που έχει βιαστεί, αν το πει σε 10 μέρες, θα είναι πιο εύκολο και φρέσκο για να αναλάβει η δικαιοσύνη» είπε ο Μάνος Βακούσης σχολιάζοντας τις κακοποιητικές συμπεριφορές.

ΠΗΓΗ: newsbeast.gr

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση