ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Με βίασε, με χτύπησε και απείλησε να κάψει ζωντανά τα παιδιά μας»

Σοκαριστικές περιγραφές της 32χρονης

Η 32χρονη γυναίκα από το Άργος που έπεσε θύμα ενδοοικογενειακής βίας μίλησε χωρίς να κρύβει το πρόσωπό της με εμφανή τα σημάδια από την πρωτοφανή κακοποίηση.

«Η κακοποίηση μου ξεκίνησε από όταν πέθανε η μητέρα του, οπότε άρχισε να με χτυπάει διαρκώς, ακόμη και μπροστά στα παιδιά. Συνήθως όμως μέσα στο μπάνιο με κακοποιούσε, δεν έβλεπαν τα παιδιά, αλλά άκουγαν τις φωνές μου και τα κλάματα. Μου έλεγε “μην τολμήσεις και πεις στα παιδιά τι γίνεται, θα σε σκοτώσω, θα χύσεις αίμα μέσα στο μπάνιο”», είπε μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Ερωτηθείσα για τους λόγους που επικαλείτο ο σύζυγος της για να δικαιολογήσει τις επιθέσεις που καταγγέλλει σε βάρος της διαχρονικά, ανέφερε ότι «νόμιζε πολλά στο μυαλό του και ήθελε να του ομολογήσω ότι εγώ είχα πάει με κάποιον άλλον, αλλά εγώ τιμούσα το στεφάνι μου και τα παιδιά μου».

«Άλλη φορά δεν υπήρχε τόσο μεγάλη βιαιότητα. Εκτός από τον ξυλοδαρμό μου, υπήρξε και σεξουαλική κακοποίησή μου, μου έσκισε τα ρούχα, δεν υπήρχε καμία συναίνεση, όπως υποστηρίζει ο ίδιος. Εγώ δεν ήθελα, εκείνος με πίεζε πολύ», ανέφερε δίνοντας και λεπτομέρειες για την συμπεριφορά του συζύγου εναντίον της.

Όπως είπε η 32χρονη Ελένη, «μου είχε πετάξει τα τηλέφωνα και δεν είχα επικοινωνία με κανέναν».

Όπως τόνισε, «θέλω να σαπίσει στην φυλακή. Όταν βγει από την φυλακή, θα πάρω μέτρα για να μείνει μακριά μου και από τα παιδιά μου. Θα προσπαθήσω να σταθώ στα πόδια μου και να βρω μια δουλειά».

Αποκάλυψε ακόμη ότι όταν προ ημερών την απείλησε ότι θα την ρίξει στην Διώρυγα της Κορίνθου, της είπε ότι «μετά θα κάψω και τα παιδιά».

Πηγή: protothema.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση