ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Με βίασαν, ανέβασαν βίντεο σε ιστοσελίδα 18+ και με έλεγαν τσ...»

Αποκάλυψε τον εφιάλτη του βιασμού στα 14 της

Μία 25χρονη αποκάλυψε τη φρίκη που έζησε με τον βιασμό της στην ηλικία των 14 ετών, με το βίντεο της αποτρόπαιας πράξης να ανεβαίνει σε ιστοσελίδα με πορνό.

Ο λόγος για την Ρόουζ Καλέμπα, η οποία μίλησε για τα όσα έζησε πριν από 11 χρόνια στο BBC.

Η Ρόουζ στάθηκε σε μία νοσοκόμα, η οποία ήταν η μόνη που ένιωσε τον πόνο της, καθώς της είπε: «Λυπάμαι για αυτό που σου συνέβη, η κόρη μου βιάστηκε επίσης».

Όπως δηλώνει η 25χρονη, οι περισσότεροι τότε δεν την είχαν πιστέψει, με εξαίρεση τον πατέρα και τη γιαγιά της.

Ένας ασυγκίνητος αστυνομικός, όπως και ο γιατρός της, χρησιμοποιούσαν στις εκθέσεις τους τη λέξη «υποτιθέμενος» για τον βιασμό.

Πώς συνέβη ο βιασμός

Όλα έγιναν το καλοκαίρι του 2009, όταν ένας άνδρας με την απειλή μαχαιριού οδήγησε την ανήλικη τότε Ρόουζ στο αυτοκίνητό του και μαζί με έναν 19χρονο, την οδήγησαν σε σπίτι στην άλλη άκρη της πόλης.

Η κακοποίησή της διήρκεσε για 12 ώρες, ενώ ένας τρίτος άνδρας μαγνητοσκοπούσε την σεξουαλική επίθεση.

Η Ρόουζ υπέστη σοκ και αφού την χτύπησαν και την μαχαίρωσαν στο αριστερό πόδι, τότε έχασε τις αισθήσεις της. Όταν συνήλθε, ένας από τους βιαστές της έδειξε το λάπτοπ του, όπου είχε καταγράψει σε βίντεο και άλλους βιασμούς γυναικών.

Την απείλησαν μάλιστα να την σκοτώσουν, αλλά θα την άφηναν ελεύθερη μόνο όμως αν δεν μιλούσε για ό,τι συνέβη. Μετά από αυτό το γεγονός η Ρόουζ δεν μπορούσε να κοιταχτεί ούτε στον καθρέφτη της, ωστόσο τώρα έχει καταφέρει να κάνει μεγάλα βήματα για να ξεπεράσει το δράμα που έζησε.

Τα βίντεο του βιασμού της στο πορνογραφική ιστοσελίδα

Το δράμα της έφηβης δεν είχε τελειώσει. Μερικούς μήνες αργότερα είδε συμμαθητές να αναρτούν σε social media βίντεο πορνογραφικού περιεχομένου.

Τα βίντεο, γνωστής σελίδας πορνογραφικού υλικού, είχε τη στιγμή από τον ξυλοδαρμό και τον βιασμό της. «Με εκφόβιζαν και μου έλεγαν "πήγαινες γυρεύοντας" και ότι είμαι τσούλα».

Μη θέλοντας να αποκαλύψει στους γονείς της την ύπαρξη του βίντεο, η ίδια έστειλε mail στη σελίδα παρακαλώντας να κατέβει δίχως αποτέλεσμα.

Τελικά, μετά από μήνες προσπάθειας, έστειλε mail λέγοντας πως είναι δικηγόρος και αν δεν κατεβεί το βίντεο θα κινηθεί νομικά. Αυτή η κίνησή της ήταν αποτελεσματική, καθώς τα βίντεο εξαφανίστηκαν μέσα σε 48 ώρες.

newsbeast.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X