ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Με απείλησε να με σκοτώσει, με χτύπησε στο πρόσωπο με το σίδερο»

«Θέλω να σαπίσει στη φυλακή, να μην πλησιάσει ούτε τα παιδιά μου, ούτε εμένα»

Σοκαρισμένη είναι η 32χρονη Ελένη από το Άργος, που το απόγευμα της 1ης Μαρτίου ο άνδρας της, τη χτύπησε με σίδερο και στη συνέχεια την περιέλουσε με χλωρίνη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα μετά το συμβάν πήρε τα δύο ανήλικα παιδιά της, τριών και πέντε ετών και εγκατέλειψε την πόλη του Άργους.

«Μου είπε "Σήκω, προχωρα στο μπάνιο. Αυτό το μπάνιο θα το θυμάσαι μια ζωή, εκεί θα χύσεις αίμα"... Είχε πάρει το μαχαίρι μαζί του. Είχε πάρει δυο μαξιλαροθήκες, τη μια τη βούτηξε στη λεκάνη. Μου την έβαλε στο στόμα, μου έβαλε και το κεφάλι στη λεκάνη. Μετά μου έβαλε τη μαξιλαροθήκη στον λαιμό. Με έπνιγε... Μου έβαλε και το μαχαίρι στον λαιμό... Μου τραβούσε τα μαλλιά, με χτυπούσε στον καθρέφτη... Μου έλεγε "Κοίτα πώς είσαι ποιος θα σε πάρει"».

Ο εφιάλτης της γυναίκας, όμως, δε σταμάτησε εκεί. Όπως περιέγραψε στο Star, ο σύζυγός της τη χτύπησε με το σίδερο στο πρόσωπο, την απείλησε ότι θα τη σκοτώσει.

«Μετά μου έβαλε τη λωρίδα του παντελονιού στον λαιμό... Μου είπε "Θα σε σκοτώσω, θα σε πνίξω". Πήρε το σίδερο και μου το κοπάνησε στο πρόσωπο. Το ψωμί το βούτηξε σε νερό με χλωρίνη, μου το πέταξε στο πρόσωπο. Μου το έβαλε και κάτω... Μετά με έπλυνε να μην πάθω εγκαύματα. "Πλύσου γρήγορα μη καείς. Το μυαλό σου δε θα το πειράξω γιατί το θέλω για τα παιδιά μου. Θα σου πειράξω τα μάτια", μου είπε».

Στη συνέχεια, φοβούμενος ότι η γυναίκα θα πεθάνει, τη μετέφερε στο νοσοκομείο με το αυτοκίνητο.

«Θέλω να σαπίσει στη φυλακή, να μην πλησιάσει ούτε τα παιδιά μου, ούτε εμένα» τόνισε η 32χρονη.

Από την πλευρά του, ο δικηγόρος του δράστη υποστηρίζει ότι ήταν εν βρασμώ.

Αστυνομικοί του τμήματος Τρίπολης, συνέλαβαν το απόγευμα της Παρασκευής τον άνδρα τον οποίο κατήγγειλε η σύζυγός του για τις βίαιες επιθέσεις εναντίον της. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για επικίνδυνες σωματικές βλάβες και προσβολή της γενετήσια αξιοπρέπειας.

Πηγή: protothema.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση