ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Με ακούμπησε κάτω από τα ρούχα μου και τον κλώτσησα»

Νέα καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση στο θέατρο

Μορφή χιονοστιβάδας έχουν πάρει οι καταγγελίες για τα περιστατικά σεξουαλικής παρενόχλησης και κακοποίησης στον χώρο του θεάτρου. Μετά την Ζέτα Δούκα, την Αγγελική Λαμπρή, την Τζένη Μπότση και τη Λουκία Μιχαλά, τη σκυτάλη πήρε και η Ντία Ζούρα.

Η νεαρή ηθοποιός, μιλώντας το πρωί του Σαββάτου στον ΣΚΑΪ, αναφέρθηκε στην δικιά της τραυματική εμπειρία και τα όσα έχει βιώσει στον χώρο δουλειάς της. «Με ακούμπησε κάτω από τα ρούχα μου και τον κλώτσησα» σημείωσε μεταξύ άλλων η κ. Ζούρα. «Κατέβασε το εσώρουχο του ενώ δεν το είχαμε συμφωνήσει» ανέφερε, περιγράφοντας την δικιά της τραυματική εμπειρία.

Όπως εξήγησε η νεαρή ηθοποιός είναι πολύ σημαντικό να μπορούμε να μιλάμε για αυτά τα θέματα και τα παιδιά, ειδικά τα αγόρια, να διαπαιδαγωγούνται σωστά απέναντι σε αυτά τα ζητήματα.

Σημειώνεται ότι η καταγγελία της κ. Ζούρα έρχεται μετά τις σφοδρές αντιδράσεις στον καλλιτεχνικό χώρο έχουν προκαλέσει η καταγγελία της Αγγελικής Λαμπρή, Τζένης Μπότση και Λουκίας Μιχαλά ότι έχουν υποστεί σεξουαλική παρενόχληση από τον ηθοποιό και σκηνοθέτη Κώστα Σπυρόπουλο. Στην κοινή τους ανάρτηση στα social media, οι τρεις ηθοποιοί προχώρησαν την Παρασκευή (29/1), ακολουθώντας το παράδειγμα της συναδέλφου τους Ζέτας Δούκα με την καταγγελία της για τον Γιώργο Κιμούλη.

Πηγή: Newsit.gr

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X