ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Μας πήρε το αγγελούδι μας» - Σπαραγμός από την γιαγιά του βρέφους

Βόλο: Ο 33χρονος οδηγός της μηχανής απολογήθηκε και αφέθηκε ελεύθερος με απαγόρευση εξόδου από τη χώρα

Κηδεύτηκε το πρωί της Τρίτης (7/11) στο Διαδημοτικό Κοιμητήριο του Βόλου το τριών μηνών βρέφος το οποίο το βράδυ του Σαββάτου (4/11) παρασύρθηκε από μηχανή ενώ ήταν στην αγκαλιά του παππού του στην οδό Ιάσονος, στο κέντρο της πόλης.

Το τραγικό δυστύχημα συνέβη παρουσία των γονιών και της γιαγιάς του βρέφους.

«H κόρη μου έφερε το παιδί στην αγκαλιά μου. Μπήκα στο ταξί για με το αγγελούδι μου... Μας το πήρε. Μας κατέστρεψε το σπίτι. Ακούγαμε τη μηχανή από μακριά. Έτρεχε με μεγάλη ταχύτητα. Δεν προλάβαμε τίποτα. Να δούμε… τίποτα» είπε συντετριμμένη η γιαγιά του παιδιού μιλώντας στον Alpha.

Την ίδια στιγμή, συγκλονίζει νέο βίντεο ντοκουμέντο από το τροχαίο στον Βόλο το βράδυ του Σαββάτου (4/11).

Όπως φαίνεται στο βίντεο του gegonota.news, ο 53χρονος παππούς προσπάθησε να διασχίσει τον δρόμο, έχοντας στην αγκαλιά του το 3 μηνών εγγονάκι του και κοντοστάθηκε για λίγο. Λιγό μετά, η μηχανή που οδηγούσε ο 33χρονος παρέσυρε και τους δύο.

Το μωρό έφυγε από την αγκαλιά του παππού και έπεσε στο έδαφος με αποτέλεσμα να αφήσει την τελευταία του πνοή.

Δείτε το βίντεο:

Σύμφωνα με πληροφορίες, η αστυνομία αναμένεται να συλλέξει υλικό από τις κάμερες που υπάρχουν σε όλο το μήκος της οδού Ιάσονος από όπου διήλθε η μηχανή μέχρι και το σημείο του δυστυχήματος και στη συνέχεια οι δικαστικές Αρχές θα εξετάσουν την οδηγική συμπεριφορά του αναβάτη.

Σημειώνεται ότι ο 33χρονος οδηγός της μηχανής απολογήθηκε σήμερα ενώπιον ανακριτή και εισαγγελέα στα δικαστήρια του Βόλου και αφέθηκε ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο την απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα. Σύμφωνα με το τοπικό μέσο, οι συγγενείς του 33χρονου που βρίσκονταν στα δικαστήρια έκαναν δεκτή την απόφαση των εισαγγελικών και ανακριτικών αρχών με δάκρυα, ενώ ο ίδιος ο οδηγός έπεσε κλαίγοντας στην αγκαλιά της αδελφής του μόλις ενημερώθηκε από τον δικηγόρο του.

Ο 33χρονος, σύμφωνα με τον συνήγορο υπεράσπισης κ. Νίκο Παπαπέτρο, δεν αποδέχθηκε την κατηγορία της επικίνδυνης οδήγησης, υποστηρίζοντας πως δεν οδηγούσε επικίνδυνα και ο μόνος ελιγμός που έγινε από πλευράς του ήταν για να αποφύγει τον 54χρονο με το βρέφος. Ο ίδιος υποστήριξε, επίσης, πως ο ο 53χρονος κινήθηκε στη μέση του δρόμου και εκτός διάβασης πεζών.

Πηγή: protothema.gr 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση