ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μάριος Παπαγεωργίου: Ελεύθεροι οι γιοι του «εγκέφαλου» της δολοφονίας

Και οι δυο κατηγορούμενοι αρνήθηκαν κάθε εμπλοκή τους στην υπόθεση

Στη γραμμή της άρνησης των κατηγοριών, οι οποίες τους θέλουν να έχουν ενεργό συμμετοχή στην απαγωγή και τη δολοφονία του Μάριου Παπαγεωργίου, κινήθηκαν σήμερα, ενώπιον του 2ου τακτικού ανακριτή, οι δυο γιοι του προσώπου που έχει καταδικασθεί από το Εφετείο ως «εγκέφαλος» της όλης υπόθεσης.

Ειδικότερα, έπειτα από προθεσμία που είχαν ζητήσει και είχαν λάβει, σήμερα το κατώφλι του ανακριτικού γραφείου πέρασαν οι δυο παραπάνω κατηγορούμενοι, οι οποίοι είχαν κληθεί σε απολογία από τον ανακριτή στο πλαίσιο της νέας έρευνας που βρίσκεται σε εξέλιξη για τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Τα αδικήματα για τα οποία έδωσαν εξηγήσεις είναι ανθρωποκτονία και αρπαγή κατά συναυτουργία. Πληροφορίες αναφέρουν ότι κατά τις απολογίες τους και οι δυο κατηγορούμενοι αρνήθηκαν κάθε εμπλοκή τους στην υπόθεση ενώ φέρονται να παρουσίασαν και άλλοθι.

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση των απολογιών τους ανακριτής και εισαγγελέας αποφάσισαν να τους αφήσουν ελεύθερους και μόνο στον ένα εξ αυτών επέβαλλαν τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.

Η ανάκριση συνεχίζεται.

Πηγή: protothema.gr 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση