ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μαραντόνα: Ξεκίνησε η μάχη για την περιουσία του - Πόσοι διεκδικούν μερίδιο

Ανάμεσά τους και τα πέντε παιδιά που αναγνώρισε

Ο θρύλος του ποδοσφαίρου, που πέθανε από καρδιακή προσβολή τον περασμένο μήνα σε ηλικία 60 ετών, δεν άφησε διαθήκη, αν και είχε 5 παιδιά που είχε επίσημα αναγνωρίσει.

Ωστόσο, ακόμη επτά άτομα που φέρονται να είναι παιδιά του, αλλά και οι πέντε αδελφές του, φέρονται να αγωνίζονται για να λάβουν ένα κομμάτι από την κληρονομιά του.

Μια πηγή στο Μπουένος Άιρες είπε στην εφημερίδα The Sun: «Η μάχη για τα χρήματα του Μαραντόνα δεν θα είναι απλός αγώνας -θα είναι ένα Παγκόσμιο Κύπελλο».

Δικαστικά έγγραφα αποκάλυψαν ότι η περιουσία του Μαραντόνα περιλαμβάνει μετρητά στην Ελβετία, στο Ντουμπάι και στο Μπουένος Άιρες, ιδιοκτησίες σε όλο τον κόσμο και έναν στόλο από πολυτελή οχήματα. Οι λογαριασμοί εμφανίζουν επίσης χρήματα από συμβόλαια διαφημίσεων με μεγάλα brands όπως η Puma και η Coca-Cola. O Μαραντόνα λέγεται ότι υπέγραψε διαθήκη το 2012,αλλά την κατέστρεψε τέσσερα χρόνια αργότερα.

Ο νόμος της Αργεντινής πάντως απαγορεύει να αποκληρωθούν τα παιδιά και προϋποθέτει να μοιραστούν σε όλα ίσα μερίδια.

Μια πηγή είπε: «Χωρίς διαθήκη, τα παιδιά κοντά στον Μαραντόνα και κάποια που δεν έχει γνωρίσει ποτέ θα είναι σε θέση να διεκδικήσουν ένα ίσο μερίδιο της περιουσίας του. Αυτό είναι προφανώς απαράδεκτο για τα παιδιά που ήταν μέρος της ζωής του για χρόνια και πιστεύουν ότι έχουν εξαπατηθεί».

Πηγή: iefimerida.gr 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X
X