ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Mad Clip: Βίντεο-ντοκουμέντο λίγο πριν από το τροχαίο δυστύχημα

Παρουσιάστηκε και κατέθεσε ο οδηγός του Audi

Τη στιγμή που η Αστυνομία διερευνά το ενδεχόμενο εμπλοκής αυτοκινήτου στο δυστύχημα που οδήγησε στον θάνατο τον 34χρονο καλλιτέχνη Mad Clip, βίντεο-ντοκουμέντο κάνει τον γύρο του διαδικτύου και δείχνει Audi με κίτρινες πινακίδες λίγο πριν από το τροχαίο.

Όπως φαίνεται στο βίντεο, τα αυτοκίνητα τρέχουν με ιλιγγιώδη ταχύτητα, με εκείνο του Μad Clip να έχει μείνει πίσω αλλά να αναπτύσσει ταχύτητα και να ξεπερνά το άλλο.

Αργά το βράδυ της Πέμπτης, παρουσιάστηκε μόνος του ο οδηγός του AUDI R8, τον οποίο αναζητούσε η αστυνομία, και κατέθεσε ότι όντως ήταν στο σημείο, με συνοδηγό της γυναίκα του. Στον εισαγγελέα είπε ότι δεν συμμετείχε σε κόντρα. Ο εισαγγελέας δέχθηκε την κατάθεσή του και ααφέθηκε ελεύθερος δίχως να του απαγγελθούν κατηγορίες.

Νωρίτερα η ΕΛΑΣ είχε εκδώσει ανακοίνωση, στην οποία αναφερόταν στον οδηγό του AUDI, καθώς τον αναζητούσε προκειμένου να δώσει κατάθεση για το τραγικό τροχαίο.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ

Την 02.09.2021 και περί ώρα 02.15΄, στην οδό Αθηνάς (παραλιακή λεωφόρος), στο ύψος της συμβολής της με την οδό Φανερωμένης, ρεύμα κυκλοφορίας προς Γλυφάδα, περιοχής Δήμου Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, έλαβε χώρα θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα.

Στο πλαίσιο της διενεργούμενης προανάκρισης, αναζητούνται πληροφορίες για Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, μάρκας AUDI, μοντέλου R8, το οποίο έφερε πινακίδες κυκλοφορίας κίτρινου χρώματος και πιθανόν κατασκευής δεξιάς θέσης οδήγησης (δεξιοτίμονο), το οποίο ανωτέρω τόπο και χρόνο κινούνταν στο χώρο του δυστυχήματος.

Παρακαλείται όποιος γνωρίζει οτιδήποτε για τις συνθήκες που έγινε το συγκεκριμένο τροχαίο δυστύχημα ή για το εν λόγω Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, να επικοινωνήσει με το Α΄ Τμήμα Τροχαίας Νοτιοανατολικής Αττικής στα τηλέφωνα: 210-9608000, 210-9608006, 210-9608015 και 210-9608016.

Τα πρώτα στοιχεία

Οι αξιωματικοί της Τροχαίας συνεχίζουν την έρευνα για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες η μαύρη Porsche του Mad Clip έφυγε από το δρόμο και με ταχύτητα μεγαλύτερη των 150 χιλιομέτρων την ώρα, προσέκρουσε σε κολόνα και ακολούθω σε δέντρο, με τραγικό αποτέλεσμα για τον 34χρονο τράπερ.

Το κακό, λένε οι αστυνομικοί, είναι ότι προσέκρουσε ακριβώς στην πόρτα του οδηγού με αποτέλεσμα να διπλώσει και να εγκλωβίσει τον Mad Clip μέσα σε μια άμορφη μάζα σιδερικών. Ενδεικτικό της κατάστασης είναι το γεγονός ότι οι πυροσβέστες έκαναν δύο ώρες για να τον απεγκλωβίσουν και με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ να τον οδηγήσουν στον Ευαγγελισμό όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του.

Τι ψάχνουν

Οι αξιωματικοί της Τροχαίας επικεντρώνουν τις έρευνες σε τρία σημεία. Πρώτον θέλουν να δουν αν στο τροχαίο εμπλέκεται άλλο όχημα, αυτοκίνητο ή μοτοσικλέτα. Αν δηλαδή κάποιος βρέθηκε ξαφνικά μπροστά του στη δεξιά λωρίδα της λεωφόρου, ενώ εκινείτο με μεγάλη ταχύτητα και στην προσπάθεια του να τον αποφύγει του έφυγε το αυτοκίνητο και προσέκρουσε στην κολόνα. Για τον λόγο αυτό αναζητούν βίντεο από κάμερες που έχουν καταγράψει το συμβάν αλλά και αυτόπτες μάρτυρες που ίσως είδαν κάτι και έχουν να εισφέρουν στοιχεία στην έρευνα της Αστυνομίας..

Η κατάθεση του οδηγού του AUDI και το βίντεο που παρουσιάζει το protothema στο ρεπορτάζ, αναμένεται να δώσουν μία αρκετά σαφή εικόνα του τραγικού συμβάντος, παρ' ότι η έρευνα συνεχίζεται.

Δεύτερον, εξετάζεται αν η Porsche για κάποιο λόγο παρουσίασε μηχανική βλάβη και είχε ως αποτέλεσμα ο 34χρονος να απολέσει τον έλεγχο του οχήματος με τραγικό αποτέλεσμα. Έτσι, θα οριστεί πραγματογνώμονας που θα εξετάσει τα συντρίμμια, τα συστήματα ασφαλείας του οχήματος, τις συνθήκες αλλά και την κατάσταση του οδοστρώματος.

Είναι χαρακτηριστικό ότι στο συγκεκριμένο σημείο λόγω του συστήματος αυτόματου ποτίσματος του γκαζόν που υπάρχει δεξιά και αριστερά του δρόμου, πολλές φορές η άσφαλτος είναι βρεγμένη και ιδιαίτερα ολισθηρή. Το πόρισμα που θα συντάξει, θα συμπεριληφθεί στη δικογραφία που σχηματίζει η Τροχαία.

Τρίτον, θα γίνει νεκροψία-νεκροτομή αλλά και τοξικολογικές εξετάσεις για να διαπιστωθεί αν ο ράπερ είχε καταναλώσει αλκοόλ.

Παράλληλα, θα κληθούν να δώσουν κατάθεση άτομα του στενού του περιβάλλοντος, δίνοντας πληροφορίες και στοιχεία για το όχημα και την κατάσταση στην οποία ήταν ο 34χρονος. Ιδιαίτερη σημασία δίνουν στις μαρτυρίες των ατόμων που ήταν μαζί του στον γάμο στη Βάρκιζα πριν φύγει γύρω στις 2:05 το ξημέρωμα για να πάει σε άλλο νυχτερινό κατάστημα.

Πηγή: protothema.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X
X