ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κρυφές κάμερες σε μοτέλ κατέγραψαν πέραν των 1600 ατόμων σε προσωπικές στιγμές

Ένα φαινόμενο που είναι συχνό στην Νότια Κορέα

Αντρέας Γιωργαλλάς

Σεούλ – Σύμφωνα με το CNN κοντά στα 1600 άτομα έχουν μαγνητοσκοπηθεί κρυφά σε διάφορα δωμάτια μοτέλ με το υλικό να μεταδίδεται σε ζωντανή μετάδοση σε πελάτες που πλήρωναν για να το δουν.

Δύο άντρες έχουν συλληφθεί για την συγκεκριμένη υπόθεση ενώ εξετάζεται αν ακόμη ένα ζευγάρι έχει ανάμειξη στο σκάνδαλο που συγκλονίζει την Νότια Κορέα. Όπως έχει αποκαλυφθεί οι κάμερες είχαν τοποθετηθεί σε 42 δωμάτια σε 30 χώρους διαμονής σε 10 διαφορετικές πόλεις της χώρας. Μέχρι στιγμής η αστυνομία αναφέρει ότι δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι οι επιχειρηματίες είχαν συνεργασία με το κύκλωμα.

Οι κάμερες ήταν καλά κρυμμένες, σε αποκωδικοποιητές τηλεόρασης, σε πρίζες και σε στεγνωτήρες μαλλιών με το υλικό που κατέγραφαν να μεταδίδεται ζωντανά online.

Η ιστοσελίδα είχε περισσότερα από 4000 μέλη με 97 από αυτά να πληρώνουν 44.95 δολάρια μηνιαίως για να έχουν κάποια έξτρα «προνόμια» όπως η δυνατότητα επανάληψης κάποιας ζωντανής μετάδοσης.

Η Νότια Κορέα αντιμετωπίζει μεγάλο πρόβλημα με τις κρυφές κάμερες αφού μόνο το 2017 καταγγέλθηκαν πέραν των 6400 υποθέσεων παράνομης φωτογράφισης. Το 2018 χιλιάδες γυναίκες βγήκαν στους δρόμους για να διαμαρτυρηθούν με το σύνθημα «Η ζωή μου δεν είναι το πορνό σου».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X