ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κρουαζιέρα στην κόλαση: Τραγικό φαγητό, ακύρωση στάσεων και βουλωμένες τουαλέτες (vid)

Μέχρι και ξύλο πήγαν να παίξουν οι ταξιδιώτες με τα μέλη του πληρώματος

Διαφημιζόταν ως ένα ταξίδι... ζωής από την Norwegian Cruise Line, όμως αποδείχθηκε πως ήταν ένα ταξίδι στην κόλαση. Κάπως έτσι θα μπορούσε να περιγράψει κανείς την εμπειρία περίπου 2.000 τουριστών με τελικό προορισμό τα Νορβηγικά Φιορδ...

Το περίπου 300 μέτρων πλοίο αναχώρησε στις 27 Σεπτεμβρίου από το Σαουθάμπτον και τα προβλήματα δεν άργησαν να φανούν, καθώς δεν κατάφερε να δέσει ούτε στην Χάβρη, ούτε στο Άμστερνταμ, όπως προέβλεπε το πρόγραμμα, λόγω των δυνατών ανέμων.

Έτσι συνέχισε το ταξίδι του για την Νορβηγία, όπου σταμάτησε σε μία σχεδόν ερειπωμένη πόλη... Όπως καταγγέλουν οι επιβάτες, τα πάντα ήταν κλειστά και δεν υπήρχε τίποτα, ούτε καν για να φάνε, με αποτέλεσμα να επιστρέψουν στο καράβι.Μάλιστα τα Νορβηγικά Φιορδ δεν τα πλησίασαν ποτέ, καθώς τα είδαν από αρκετά μακρινή απόσταση, εξαντλώντας υπομονή των επιβατών.

Η στάση στο Ρέκιαβικ που ακολουθούσε ακυρώθηκε, ενώ για αυτή στο Γκρίνοκ που είναι κοντά στην Γλασκόβη, ουδέποτε εξασφάλισε την ειδική άδεια που χρειάζεται, με αποτέλεσμα το πλοίο να αναχωρήσει για το Μπέλφαστ.

Σε εκείνο το σημείο μάλιστα, οι επιβάτες είχαν κλείσει 3 μέρες μέσα στο πλοίο, με το αποχετευτικό σύστημα να παρουσιάζει μεγάλα προβλήματα. Τόσο μεγάλα που πολλές τουαλέτες να έχουν βουλώσει, να έχουν υπερχείλιση και να έχουν γεμίσει δωμάτια με ακαθαρσίες.

Η κατάσταση αυτή, σε συνδυασμό με το τραγικό φαγητό προκάλεσε την έντονη διαμαρτυρία όσων ταξίδευαν, που συγκεντρώθηκαν σε ένα μεγάλο σαλόνι ζητώντας αποζημίωση από την εταιρία. Αυτή όμως αρνήθηκε και τους αντιπρότεινε πως βάουτσερ που θα αντιστοιχεί στο 25% του ποσού που είχαν πληρώσει.

Μάλιστα υπήρχαν καταγγελίες ότι κόπηκε το internet, προκειμένου να μην κυκλοφορήσουν εικόνες, ενώ σε κάποιο σημείο η κατάσταση έδειχνε να ξεφεύγει από τον έλεγχο.

Χαρακτηριστικό της αγανάκτησης που υπήρχε ήταν πως αρκετοί επιβάτες δεν επέστρεψαν από την στάση στο Μπέλφαστ, γυρίζοντας μόνοι τους στο Λονδίνο.

Πηγή: gazzetta.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X
X