ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κροκόδειλος κατασπάραξε 29χρονο ποδοσφαιριστή

Κολυμπούσε με το πτώμα του νεαρού στα σαγόνια του

Ένα σοκαριστικό βίντεο έχει έρθει στο φως της δημοσιότητας, στο οποίο φαίνεται η ανατριχιαστική στιγμή που ένας άτυχος 29χρονος καταβροχθίστηκε από έναν κροκόδειλο, όταν έκανε βουτιά σε ένα ποτάμι για να δροσιστεί. Ο Jesus Alberto Lopez Ortiz σκοτώθηκε άγρια από τον κροκόδειλο στο Rio Cañas της Κόστα Ρίκα.

Η τραγωδία έλαβε χώρα στις 29 Ιουλίου, ενώ φίλοι και συγγενείς του έχουν αποτίσει φόρο τιμής στον νεαρό άνδρα, με το παρατσούκλι «Chucho». Οι σοκαριστικές εικόνες δείχνουν τον μεγάλο κροκόδειλο να κολυμπάει μέσα στο νερό με το σώμα του θύματος στα σαγόνια του. Ένα άλλο βίντεο δείχνει τον κροκόδειλο να πυροβολείται και να πεθαίνει μέσα στο νερό, πριν οι ντόπιοι μεταφέρουν το πτώμα στην όχθη του ποταμού.

Οι κάτοικοι ακολούθησαν το ερπετό με ένα κανό, ώστε να το σκοτώσουν, με σκοπό να διασώσουν το πτώμα του θύματος. Ο Jesus, ο οποίος αφήνει πίσω του δύο παιδιά, ηλικίας 8 και 3 ετών, ήταν ποδοσφαιριστής της ομάδας Deportivo Río Cañas.

Στις 31 Ιουλίου, τα μέλη της οικογένειας του Jesus απηύθυναν έκκληση στο κοινό να βοηθήσει στην κάλυψη των εξόδων κηδείας του ποδοσφαιριστή. Ο προπονητής της ομάδας του, Luis Carlos Montes, οργανώνει επίσης έρανο για την οικογένεια του θύματος.

Σύμφωνα με το mirror.co.uk, μια δήλωση που κοινοποιήθηκε στη σελίδα της ομάδας στο Facebook ανέφερε: «Καλημέρα, κάτοικοι του Rio Cañas, σας ενημερώνουμε ότι έχει ενεργοποιηθεί ένας αριθμός για να μπορέσουμε να βοηθήσουμε την οικογένεια του Jesus Lopez “Chucho” για αυτό που δυστυχώς συνέβη σήμερα. Όποιος επιθυμεί να συνεργαστεί, παρακαλούμε να κάνει τη βοήθειά του, στο όνομα του Luis Carlos Montes. Επίσης, αν η βοήθειά σας είναι φυσική, είτε πρόκειται για τρόφιμα είτε για κάποιο άλλο είδος βοήθειας, μπορείτε να πάτε να την αφήσετε στο σπίτι του Don Daniel Serrano, η Doña Tica θα λάβει κάθε βοήθεια που βγαίνει από την καρδιά της. Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων. Ο Θεός να σας ευλογεί».

Δείτε το βίντεο - Προσοχή, σκληρές εικόνες:

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση