ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κορωνοϊός: Στους 13 οι νεκροί στην Ελλάδα - 35 νέα κρούσματα, 530 συνολικά (vid)

Όλες οι εξελίξεις

Στους 13 έχουν φτάσει μέχρι σήμερα οι νεκροί από τον κορονοϊό στην Ελλάδα, όπως ανακοίνωσε το απόγευμα του Σαββάτου ο λοιμωξιολόγος του υπουργείου Υγείας Σωτήρης Τσιόδρας ενώ τα νέα κρούσματα μέσα σε ένα 24ωρο είναι 35 με τον συνολικό αριθμό να αγγίζει τα 530.

Ακόμη υπάρχουν 98 κρούσματα τα οποία είναι απροσδιόριστα. Σύμφωνα με τον κ. Τσιόδρα από τα 13 θύματα ήταν 11 άνδρες και δύο γυναίκες. Παράλληλα 100 ασθενείς είναι διασωληνωμένοι συνολικά ενώ άλλοι θα χρειαστεί να διασωνηλωθούν τις επόμενες ημέρες.

Το δέκατο τρίτο θύμα ήταν μία 93χρονη γυναίκα, η οποία άφησε την τελευταία της πνοή το μεσημέρι του Σαββάτου στο νοσοκομείο του Ρίου.

''Tην τελευταία λέξη δεν θα την έχει ο θάνατος, πρέπει κάθε γλώσσα να ομιλεί την καλοσύνη της ημέρας. Ας γίνει αυτός ο αγώνας όλων μας'', ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Τσιόδρας.

Την ίδια ώρα, οι συστάσεις των αρχών προς τους πολίτες να παραμείνουν στο σπίτι συνεχίζονται. Παρ όλα αυτά παρατηρήθηκε μεγάλη κίνηση στα διόδια από εκδρομείς που αψήφησαν τις αυστηρές οδηγίες των αρχών να παραμείνουν στο σπίτι. Επιπλέον υπήρξαν και εκείνοι που πήγαν για μπάνιο και ρακέτες στην παραλία της Βουλιαγμένης όπως κατέγραψε ο φακός του ethnos.gr

Εν τω μεταξύ 1.000.000 μάσκες και υγειονομικό υλικό μετέφερε σήμερα το πρωί αεροπλάνο της Air China, από την Κίνα στην Ελλάδα, ως ένδειξη συμπαράστασης στη μάχη που δίνει η χώρα μας ενάντια στην αντιμετώπιση του φονικού ιού.

Πηγή: ethnos.gr

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X
X