ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τραγικός επίλογος: Νεκροί οι δύο χειριστές του Canadair

Τριήμερο πένθος στην Ελλάδα

ΚΥΠΕ

Νεκροί είναι ο κυβερνήτης σμηναγός (Ι) Χρήστος Μουλάς, 34 ετών και ο συγκυβερνήτης ανθυποσμηναγός (Ι) Περικλής Στεφανίδης, 27 ετών του αεροσκάφος τύπου CL-215 της 355 Μοίρας Τακτικών Μεταφορών της 112 Πτέρυγας Μάχης, που κατέπεσε, κατά τη διάρκεια αεροπυρόσβεσης, στον Πλατανιστό Ευβοίας, σήμερα, Τρίτη 25 Ιουλίου και ώρα 14:52.

Mε απόφαση του υπουργού Εθνικής Άμυνας Νίκου Δένδια, κηρύσσεται τριήμερο πένθος στις Ένοπλες Δυνάμεις από σήμερα 25 έως και την Παρασκευή 27 Ιουλίου για την απώλεια της ζωής, εν ώρα καθήκοντος των αξιωματικών της Πολεμικής Αεροπορίας.

«Η απώλεια της ζωής των αξιωματικών της Πολεμικής Αεροπορίας και χειριστών του πυροσβεστικού αεροσκάφους, εν ώρα καθήκοντος και ενώ επιχειρούσαν να προστατεύσουν τις ζωές και τις περιουσίες των πολιτών, όπως και το περιβάλλον της πατρίδας μας, προκαλεί βαθύτατη θλίψη» τόνισε σε δήλωσή του ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Δένδιας, σχετικά με την απώλεια ζωής των χειριστών του πυροσβεστικού αεροσκάφους CL-215, στην Εύβοια.

«Η σκέψη μας βρίσκεται στις οικογένειές τους και στους συναδέλφους τους, στους οποίους απευθύνουμε τα πλέον ειλικρινή μας συλλυπητήρια» πρόσθεσε.

O Ανθυποσμηναγός (Ι) Περικλής Στεφανίδης

O Σμηναγός (Ι) Χρήστος Μουλάς

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση