ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ιωάννα: «Παραμένει αμετανόητη, δεν πήρα καμία απάντηση»

«Της έδειξαν φωτογραφίες μου και έμεινε απαθής και ατάραχη»

«Εμεινε απαθής και ατάραχη» όταν είδε τις φωτογραφίες της Ιωάννας μετά την επίθεση με βιτριόλι, όπως δήλωσε η ίδια κατά την έξοδό της από το δικαστήριο.

«Δεν πήρα καμία απάντηση και πάλι. Όσα ισχυρίστηκε η κατηγορούμενη στην απολογία της καταρρίπτονται από τα αποδεικτικά στοιχεία. Ακόμα και όταν ο πρόεδρος της Έδρας, της έδειξε τις φωτογραφίες μου που θα σόκαραν τον οποιονδήποτε, εκείνη έμεινε απαθής, ατάραχης και δεν κούνησε καν το κεφάλι της».

Ερώτηση: Δέχεστε τη συγγνώμη της;

Ιωάννα: Ευχαριστώ πολύ

Νίκος Αλεξανδρής: Για να είναι δεκτή η συγγνώμη πρέπει να είναι ειλικρινής, υπάρχουν λέξεις που ντράπηκαν, δεν ντράπηκε όμως το στόμα που της εκστόμισε. Ο ίδιος χαρακτήρισε μυθεύματα όσα είπε στην απολογία της η κατηγορούμενη.

Απόστολος Λύτρας: Περιμέναμε όλοι να ακούσουμε την εξήγηση της φράσης «εσύ Ιωάννα ξέρεις». Η κατηγορούμενη είπε ότι θεωρούσε ότι κινδύνευε η υποτιθέμενη σχέση της με το 40χρονο με τον οποίο η Ιωάννα δεν είχε συναντηθεί. Προσπάθησε να πείσει ότι το βιτριόλι ήταν λίγο ενώ οι ειδικοί λένε ότι ήταν τουλάχιστον ένα λίτρο. Δε μένει καμία αμφιβολία ότι ήθελε να σκοτώσει την Ιωάννα.

Υπενθυμίζεται ότι ολοκληρώθηκε η απολογία της κατηγορούμενης στην υπόθεση με το βιτριόλι. Το δικαστήριο διέκοψε τη συνεδρίαση του για την επόμενη Πέμπτη με την αγόρευση του εισαγγελέα της έδρας Χαράλαμπου Μαστραντωνάκη.

ΠΗΓΗ: in.gr

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X
X