ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ηλικιωμένη ξάφρισε κοσμηματοπωλείο

Ρόδος: Οι αστυνομικοί εντόπισαν την ηλικιωμένη Ισραηλινή πριν καταφέρει να εξαφανιστεί

Καλοντυμένη και ευγενική ήταν μια 71χρονη από το Ισραήλ, η οποία επισκέφθηκε μια επιχείρηση πώλησης κοσμημάτων στην πόλη της Ρόδου και ζήτησε να της δείξουν διάφορα κομμάτια, με το πρόσχημα ότι θα αγόραζε κάποια. Όμως, κατάφερε να ξαφρίσει με ταχυδακτυλουργικό τρόπο βραχιόλια και κολιέ, συνολικής αξίας 710 ευρώ.

Η 71χρονη αλλοδαπή έφυγε από το κοσμηματοπωλείο χωρίς να ψωνίσει, αλλά μόλις απομακρύνθηκε έγινε αντιληπτή η κλοπή. Ο υπεύθυνος της επιχείρησης την κατήγγειλε στην Ασφάλεια και οι αστυνομικοί εντόπισαν την ηλικιωμένη Ισραηλινή πριν καταφέρει να εξαφανιστεί. Τα κλεμμένα τιμαλφή βρέθηκαν στην τσάντα της και αποδόθηκαν στον κοσμηματοπώλη, ενώ η 71χρονη οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου που της άσκησε δίωξη για κλοπή.

Η «πελάτισσα» έκλεψε καλλυντικά

Παριστάνοντας την πελάτισσα μπήκε σε ένα κατάστημα στη Βέροια μια 55χρονη Ελληνίδα, αλλά όταν έφυγε χωρίς να περάσει από το ταμείο διαπιστώθηκε ότι είχε "βουτήξει" καλλυντικά αξίας 200 ευρώ, το μεσημέρι της Τρίτης. Αμέσως ειδοποιήθηκαν αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και η γυναίκα εντοπίστηκε σε μικρή απόσταση, όπου συνελήφθη. Τα κλεμμένα προϊόντα που βρέθηκαν στην κατοχή της αποδόθηκαν στην ιδιοκτήτρια του καταστήματος και η 55χρονη προσήχθη στην Ασφάλεια για προανάκριση, ενώ στη συνέχεια οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βέροιας.

Πηγή: protothema.gr 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση