ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ιαπωνία: Αεροσκάφη συγκρούστηκαν στο αεροδρόμιο του Χοκάιντο

Ευτυχώς δεν καταγράφηκαν τραυματισμοί, σύμφωνα με το ιαπωνικό δίκτυο NTV

Δύο επιβατικά αεροσκάφη συγκρούστηκαν σε αεροδρόμιο στην Ιαπωνία λίγες εβδομάδες μετά το παρανάλωμα του πυρός σε ανάλογο περιστατικό στη χώρα.

Αεροσκάφος της Korean Air Lilnes με 289 επιβάτες συγκρούστηκε με αεροπλάνο της Cathay Pacific Airways στο αεροδρόμιο New Chitose της νήσου Χοκάιντο της Ιαπωνίας.

Το περιστατικό συνέβη την ώρα που το αεροσκάφος της Korean Air ετοιμαζόταν για απογείωση, δήλωσε αξιωματούχος της εταιρείας.

Σύμφωνα με την Hokkaido Airports, η οποία εκμεταλλεύεται το αερδρόμιο New Chitose Airport, η εταιρεία ενημερώθηκε για το περιστατικό γύρω στις 5:30 μ.μ. τοπική ώρα. Περισσότερες από 46 πτήσεις ακυρώθηκαν μόνο σήμερα στο εν λόγω αεροδρόμιο λόγω των χιονοπτώσεων στην περιοχή. Το περιστατικό σημειώνεται μόλις δύο εβδομάδες μετά τη θανατηφόρα σύγκρουση επιβατικού αεροσκάφους με αεροπλάνο της ιαπωνικής ακτοφυλακής στο αεροδρόμιο Χανέντα του Τόκιο, με πέντε νεκρούς. Το αεροπλάνο της Japan Airlines τυλίχθηκε στις φλόγες μετά τη σύγκρουση με εκείνο της ακτοφυλακής στον διάδρομο προσγείωσης στις 2 Ιανουαρίου.

Ευτυχώς δεν καταγράφηκαν τραυματισμοί, σύμφωνα με το ιαπωνικό δίκτυο NTV.

Πηγή: iefimerida.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση