ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η χήρα του Ναβάλνι κατηγορεί για σατανισμό τον Βλάντιμιρ Πούτιν

Δώσε στη γιαγιά τη σορό του πατέρα μου, γράφει σήμερα η κόρη του εκλιπόντα ηγέτη της ρωσικής αντιπολίτευσης, Ντάργια

Στην αντεπίθεση περνά η Γιούλια Ναβάνλαγια, χήρα του ηγέτη της ρωσικής αντιπολίτευσης Αλεξέι Ναβάλνι καθώς σε βίντεο που αναρτήθηκε σήμερα στα social media, κατηγορεί τον Ρώσο πρόεδρo, Βλαντιμίρ Πούτιν, για σατανισμό.

Επικρίνοντας τις ρωσικές αρχές για την αποτυχία τους να παραδώσουν τα λείψανα του Ναβάλνι στην οικογένειά του εννέα ημέρες μετά τον θάνατό του, η Γιούλια δεν μασάει τα λόγια της αφού, όπως λέει στο βίντεο, η ίδια είναι βαθιά θρησκευόμενη και δεν μπορεί να διανοηθεί ότι δεν μπορεί να θρηνήσει τον σύζυγό της χωρίς τη σορό του.

Ο Πούτιν, ο οποίος περιγράφει τον εαυτό του ως πιστό Χριστιανό, χλευάζει τα λείψανα του νεκρού και επιδεικνύει «ότι είναι σατανιστής», τόνισε η Γιούλια Ναβάλναγια προσθέτοντα.

«Παραδώστε τον Αλεξέι. Τον βασανίσατε ζωντανό και συνεχίζετε να τον βασανίζετε νεκρό. Παραβιάζετε κάθε νόμο πρόκειται για άνθρωπο είτε για τα θεία» .

Η χήρα του Ναβάλνι κατηγόρησε επίσης τον Πούτιν ότι συνεχίζει να βασανίζει τη μητέρα του Αλεξέι προκειμένου να την κάνει να λυγίσει. Αν και ο Πούτιν ποζάρει σε ρωσικές ορθόδοξες εκκλησίες κραδαίνοντας ένα κερί στο χέρι και φιλώντας εικόνες, στην πραγματικότητα τον έχει κυριεύσει το μίσος και η επιθυμία για εκδίκηση, τόνισε η Ναβάλναγια και πρόσθεσε: «Κανένας χριστιανός δεν θα μπορούσε ποτέ να κάνει αυτό που κάνει ο Πούτιν τώρα με τον νεκρό Αλεξέι».

Η ρωσική κυβέρνηση εξακολουθεί να αρνείται να παραδώσει τη σορό του Ναβάλνι στην οικογένειά του με τη Γιούλια να εκμεταλλεύτηκε αυτή την κατάσταση για να τον εκθέσει στα μάτια των συμπολιτών του, ο οποίος συχνά-πυκνά επικαλείται την πίστη του στις «παραδοσιακές αξίες» , σε μια προσπάθεια να επιτεθεί σε πιο ευάλωτα μέλη της ρωσικής κοινωνίας, όπως η διεμφυλική κοινότητα LGBT.

Στο μεταξύ, η κόρη του Ναβάλνι, Ντάργια έστειλε και αυτή το δικό της μήνυμα στον ισχυρό άνδρα του Κρεμλίνου επιλέγοντας την πλατφόρμα Χ (πρώην Τwitter). «Δώσε στη γιαγιά τη σορό του πατέρα μου», γράφει σήμερα η κόρη του εκλιπόντα ηγέτη της ρωσικής αντιπολίτευσης.

Στο μεταξύ, η μητέρα του Αλεξέι, Λιουντμίλα, υποστήριξε χθες σε βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα ότι οι αρχές του Πούτιν ήθελαν να την εξαναγκάσουν να παρευρεθεί σε μυστική κηδεία και την απείλησαν ότι θα βεβηλώσουν τη σορό του γιου της. Στις 22 Φεβρουαρίου, η μητέρα Ναβάλνι υποστήριξε ότι οι Ρώσοι της έδειξαν τη σορό του Ναβάλνι προσθέτοντας ότι ανακριτές της ξεκαθάρισαν ότι θα την μετέφεραν μόνο εάν συμφωνούσε να γίνει μυστική κηδεία του γιου τους και όχι δημόσια.

Ο Αλεξέι Ναβάλνι, βασικός πολιτικός αντίπαλος του Πούτιν, απεβίωσε στις 16 Φεβρουαρίου σε ένα σωφρονιστικό ίδρυμα της Σιβηρίας. Είχε καταδικαστεί από το καθεστώς του Κρεμλίνου ουκ ολίγες φορές για ενορχήστρωση των αντικυβερνητικών διαδηλώσεων στη Ρωσία.

Πηγή: protothema 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση