ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η Τζένιφερ Λόπεζ παρέλαβε το Icon Award του Billboard

Τα τρυφερά λόγια για την οικογένειά της

Η Τζένιφερ Λόπεζ παρέλαβε το Icon Award (Βραβείο Ινδάλματος) στην εκδήλωση του Billboard, Women in Music (Γυναίκες στη Μουσική) και ευχαρίστησε τους θαυμαστές και την οικογένειά της για την υποστήριξή τους.

«Η μουσική ήταν πάντα το πάθος μου. Από μικρή ηλικία ήταν η εμμονή μου. Μαζί με τον χορό, ήταν η πρώτη μου αγάπη. Το ότι μπορώ να κάνω μουσική και συνεχίζω να κάνω μουσική όλα αυτά τα χρόνια είναι μια από τις μεγαλύτερες ευλογίες για μένα» δήλωσε η Αμερικανίδα τραγουδίστρια, χορεύτρια και ηθοποιός παραλαμβάνοντας το βραβείο διαδικτυακά από τον Maluma.

«Η μαμά μου με έβαζε στο τραπέζι της κουζίνας και μου έδειχνε πώς να χορεύω, ή τραγουδούσαμε τα παλιά τραγούδια, ό,τι ήταν στην κορυφή των charts του Billboard εκείνη την περίοδο» ανέφερε. «Αυτές ήταν οι πρώτες μου παραστάσεις. Με ενέπνευσαν να κάνω αυτό που είχα το προνόμιο να κάνω για όλους εσάς όλα αυτά τα χρόνια» τόνισε μέσω βίντεο.

Φυσικά, θέλω να ευχαριστήσω την όμορφη οικογένειά μου που είναι σε αυτήν πορεία μαζί μου, που περιοδεύει μαζί μου, για τη στήριξη, που μου επέτρεψε να γίνω η καλλιτέχνης που είμαι. Άλεξ και τα τέσσερα όμορφα παιδιά μας, σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Σας αγαπώ. Ό, τι κάνω είναι για εσάς» είπε η Τζένιφερ Λόπεζ.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X
X