ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Βασίλης Καρράς: Η τελευταία του εμφάνιση - «Καλησπέρα και καλή βραδιά»

Ο σπουδαίος λαϊκός τραγουδιστής πέθανε παραμονή Χριστουγέννων στα 70 του χρόνια

Ο αγαπητός τραγουδιστής Βασίλης Καρράς, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 70 ετών, το απόγευμα της Κυριακής (24/12) από ανακοπή. Σύμφωνα με πληροφορίες, αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας ενώ τις τελευταίες ημέρες νοσηλευόταν με κορωνοϊό στην εντατική.

Πριν λίγους μήνες, είχε επιστρέψει στη μουσική, με ένα τραγούδι που ηχογράφησε τον Νοέμβριο.

Βίντεο από τα γυρίσματα για το μουσικό κλιπ του κομματιού, έδειχνε τον Βασίλη Καρρά στο στούντιο, να τραγουδά. Στα πλάνα που προβλήθηκαν στην εκπομπή «Πρωινό», εμφανίζεται αδυνατισμένος, με τα μαλλιά του πιασμένα σε κοτσίδα και ένα μπλε πουκάμισο.

Βγήκε στον τηλεοπτικό αέρα μετά από μεγάλο διάστημα αποχής

Το βράδυ της Παρασκευής 13 Οκτωβρίου και μετά από ένα μεγάλο διάστημα αποχής από τη δημοσιότητα, ο λαϊκός καλλιτέχνης είχε μιλήσει στον τηλεοπτικό αέρα και συγκεκριμένα στην εκπομπή «Fame Story».

Αφού τον προλόγισε ο Νίκος Κοκλώνης, ο Βασίλης Καρράς είπε μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας:

«Καλησπέρα. Καλησπέρα σε όλους… Σε ευχαριστώ πάρα πολύ Νίκο για τη φιλοξενία αλλά, θέλω να ευχαριστήσω όλο τον ελληνικό λαό και όλο το συνάφι μου, για το ενδιαφέρον και την αγάπη τους. Τι αγάπη είναι αυτή; Τι ομορφιά; Είμαι δίπλα σου, όπως κι εσύ… Ευχαριστώ πάρα πολύ. Ο Θεός να μας δίνει δύναμη, να είμαστε γεροί και να βλεπόμαστε».

Δείτε το βίντεο

Μετά από παράκληση του παρουσιαστή, ο Βασίλης Καρράς είπε τη φράση που τον ακολουθεί καθ΄όλη τη διάρκεια της καριέρας του. Αυτή δεν είναι άλλη από το «Καλησπέρα και καλή βραδιά».

Πηγή: protothema 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση