ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η στρίπερ του TikTok που απέκτησε 1,9 εκατομμύρια followers με τις ακραίες ιστορίες της

Η 18χρονη Imperial έχει γίνει viral με τις ιστορίες ότι συνάντησε τον πατέρα της σε ιδιωτικό πάρτι, ότι της πέταξαν κόπρανα στη σκηνή

Όποιος έχει περάσει αρκετό χρόνο στο TikTok, έχει σκοντάψει πιθανότατα στον λογαριασμό ItsImperial, τη σελίδα της 18χρονης Imperial που έχει συγκεντρώσει το εντυπωσιακό νούμερο των 1,9 εκατ. followers σε λιγότερο από έναν χρόνο.

Κι ενώ τα περισσότερα βίντεο που ανεβάζει είναι αστεία, στο τυπικό μοτίβο του TikTok, τα πιο δημοφιλή είναι αυτά που ανακαλεί τρελές ιστορίες από την εποχή που ήταν στριπτιζέζ.

Σε μια τέτοια ιστορία είπε ότι συνάντησε τον πατέρα της σε ιδιωτικό πάρτι και σε μια άλλη ότι της πέταξαν κόπρανα στη σκηνή, την ώρα που χόρευε. Η Imperial θυμάται ακόμα στα βίντεό της επιθέσεις από ζηλιάρες γυναίκες και συντρόφους και τέτοια πράγματα.

 

 

@itsimperial

Reply to @gummybearballerina #foryou #fyp #itsimperial #CancelTheNoise #ThinkingAbout #UpTheBeat #HouseTour #fake #lies #tea #drama #messy #piercing

♬ Cry Baby (feat. DaBaby) - Megan Thee Stallion

Αστεία και συχνά εξωφρενικά, τα βίντεό της την έχουν κάνει αστέρι. Είναι όμως αλήθεια; Σύμφωνα με το περιοδικό Rolling Stone, η κοινότητα των στριπτιζέζ του TikTok, το StripperTok, δεν πιστεύει λέξη από τις ιστορίες της. Την ώρα που οι οπαδοί της τη συγχαίρουν που μοιράζεται τα μυστικά του επαγγέλματος, αφαιρώντας το στίγμα από τη δουλειά της στριπτιζέζ, οι επαγγελματίες του χώρου αρνούνται πως όλα αυτά είναι πραγματικά.

@itsimperial

#itsimperial #foryou #fyp #SelfImprovement #tea #selenanetflix #REMDreamCheck #drama #messytiktok #messy #tiktokroom #hollywoodfix #pleasers #heels #f

♬ Blueberry Faygo - Thekidplex

Η Jessica Kind, στριπτιζέζ εδώ και 11 χρόνια, μίλησε στο Rolling Stone και είπε πως οι μαρτυρίες της Imperial κάνουν κακό στην κοινότητα, καθώς μιλούν για συμπεριφορές κακοποίησης και εκφοβισμού.

Η ίδια ανέβασε ένα βίντεο που καυτηριάζει το περιεχόμενο του λογαριασμού της Imperial, δέχτηκε ωστόσο την επίθεση των σκληροπυρηνικών οπαδών της 18χρονης. Η Imperial απαντά πως ό,τι λέει είναι αληθινά, οι επαγγελματίες χορεύτριες ισχυρίζονται ωστόσο πως οι ιστορίες της έχουν κενά. Κενά, ασάφειες και λάθη που μια στριπτιζέζ δεν θα έκανε ποτέ.

@itsimperial

#itsimperial #foryou #fyp #colorblind #HomeCooked #GiftOfGame #CashAppInBio #tea #drama #teatok #tiktokroom #shaderoom #messy #messytok #imperial #cx

♬ original sound - not imperial✨

Η 18χρονη απαντά πως δουλεύει αποκλειστικά σε ιδιωτικά πάρτι και όχι σε κλαμπ, κι έτσι η κριτική που δέχεται είναι λάθος. Το Rolling Stone έψαξε το θέμα και συνομιλώντας με ανθρώπους του χώρου βρήκε πως κάποια πράγματα δεν δένουν στις ιστορίες της. Άνθρωποι που την ήξεραν από το σχολείο δηλώνουν «μπερδεμένοι και απογοητευμένοι» στο περιοδικό από την περσόνα που χτίζει στα κοινωνικά μέσα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Κόσμος  |  Viral  |  TikTok

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X
X