ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η στιγμή που όχημα συγκρούεται με τραμ - Μία νεκρή

Στο βίντεο φαίνεται το αυτοκίνητο να πέφτει με μεγάλη ταχύτητα πάνω στο τραμ

Βίντεο από τη στιγμή της σύγκρουσης του αυτοκινήτου με το τραμ στο Φάληρο, που είχε σαν αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό μιας γυναίκας και τον βαρύ τραυματισμό ενός άνδρα φέρνει στη δημοσιότητα το Protothema.gr.

Στο βίντεο φαίνεται το τραμ να κινείται κανονικά στη διαδρομή του, όπως και τα υπόλοιπα αυτοκίνητα στο ανοδικό ρεύμα της Ποσειδώνος. Ξαφνικά το ασημένιο Peugeot που κινείται στη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας κάνει δεξιά και πέφτει με μεγάλη ταχύτητα πάνω στο τραμ. Στην τρελή πορεία του χτυπά δύο πεζούς που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο πεζοδρόμιο, με αποτέλεσμα να τραυματίσει θανάσιμα μια 50χρονη γυναίκα και πολύ σοβαρά έναν 60χρονο άνδρα.

Στο σημείο υπήρχαν και άλλοι πεζοί οι οποίοι πανικόβλητοι προσπαθούσαν να αποφύγουν το τρελό ΙΧ.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Στο σημείο έσπευσαν το ΕΚΑΒ (δύο μοτοσικλέτες και ένα ασθενοφόρο) και Αστυνομία. Η σορός του θύματος μεταφέρθηκε στο Ασκληπιείο της Βούλας ενώ ένας άνδρας που τραυματίστηκε βαριά διακομίσθηκε στο Γενικό Κρατικό της Νίκαιας.

Λόγω του δυστυχήματος έχουν σημειωθεί έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο δίκτυο του Τραμ. Συγκεκριμένα στη Γραμμή 6 η κυκλοφορία διεξάγεται στο τμήμα Μουσών- Σύνταγμα και στη Γραμμή 7 η κυκλοφορία διεξάγεται στα τμήματα Ασκληπιείο Βούλας - Πικροδάφνη & Αγία Τριάδα - Μπάτης.

Πηγή: protothema.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση