ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

O Γουίλ Σμιθ ρίχνει μπουνιά στον Κρις Ροκ - «Mην ξαναπιάσεις στο στόμα σου τη γυναίκα μου»

Δείτε το βίντεο

Πάγωσαν όλοι πριν από μερικές ώρες με αυτό που συνέβη στη σκηνή του «Dolby Theatre» κατά την απονομή των Όσκαρ. Τόσο οι παρευρισκόμενοι στην αίθουσα όσο και οι εκατομμύρια τηλεθεατές σε όλο τον πλανήτη έμειναν αποσβολωμένοι όταν ξαφνικά ο Γουίλ Σμιιθ ανέβηκε πάνω στη σκηνή την ώρα που ο παρουσιαστής της επόμενης απονομής βραβείου Κρις Ροκ μιλούσε, του έριξε μία μπουνιά και επέστρεψε στη θέση του!

Φαίνεται πως ο Κρις Ροκ δεν περίμενε κάτι τέτοιο από τον συνάδελφό του. Τη στιγμή που ανέβηκε για να τον χτυπήσει, ο Ροκ μόλις είχε πετάξει ένα αστείο για το ξυρισμένο κεφάλι της Τζέιντα Πίνκερ Σμιθ, η οποία όμως έχει αλωπεκίαση!

Δεν άρεσε καθόλου το αστείο του κωμικού ηθοποιού για την καραφλή γυναίκα του Σμιθ, ο οποίος έφυγε από το «Dolby Theatre» με το Όσκαρ Α΄ ανδρικού ρόλου

Ο Σμιθ χωρίς να πει τίποτα και φανερά ενοχλημένος, σηκώθηκε από τη θέση του έχοντας στρέψει όλα τα βλέμματα πάνω του, στάθηκε μπροστά στον διάσημο Αμερικανό κωμικό, του έδωσε μία μπουνιά στο πρόσωπο και επέστρεψε στη θέση του. Μάλιστα, όταν κάθισε στη θέση του ακούστηκε να λέει: «Να μην ξαναπιάσεις στο στόμα σου τη γυναίκα μου».

Δείτε το βίντεο με την μπουνιά του Σμιθ στον Ροκ

Ο Γουίλ Σμιθ έλαβε το Όσκαρ Α΄ ανδρικού ρόλου για την ερμηνεία του στο φιλμ «Η μέθοδος Γουίλιαμς», όπου ενσαρκώνει τον πατέρα-προπονητή των δύο πρωταθλητριών του τένις Σερίνα και Βίνους Γουίλιαμς. Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του αναφέρθηκε στο συμβάν. «Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από την Ακαδημία» του αμερικανικού κινηματογράφου, είπε δακρυσμένος ο ηθοποιός, ο οποίος λίγο νωρίτερα άφησε αποσβολωμένη όλη την αίθουσα ανεβαίνοντας στη σκηνή για να χαστουκίσει τον Κρις Ροκ. «Η αγάπη σε εξωθεί να κάνεις τρελά πράγματα», προσπάθησε να δικαιολογηθεί ο κ. Σμιθ παραλαμβάνοντας το αγαλματίδιο.

Δείτε το βίντεο με την ομιλία του Γουίλ Σμιθ

protothema.gr

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση