ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ντοκουμέντο - σοκ: «Η Πισπιρίγκου σε έπαυλη ναρκέμπορων κεταμίνης στην Πάτρα»

Τελειώνουν την Ρούλα...

Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για τη ζωή της Ρούλας Πισπιρίγκου, πριν τη σύλληψή της με την κατηγορία της δολοφονίας από πρόθεση της 8χρονης κόρης της Τζωρτζίνας, και το Μπαμ στο ρεπορτάζ της Κυριακής φέρνει μία νέα μαρτυρία η οποία ίσως τη συνδέει με τη δολοφονική ουσία που βρέθηκε στο σώμα της Τζωρτζίνας και σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση ήταν η αιτία του θανάτου της.

Σε trailer που ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό ο Πέτρος Κουσουλός ακούγεται η μαρτυρία ενός ανθρώπου με αλλοιωμένη φωνή να αναφέρει ότι έχει στοιχεία για κεταμίνη σε σπίτι στην Πάτρα στο οποίο βρέθηκε η Ρούλα Πισπιρίγκου, την εποχή που είχε πορτοκαλί μαλλιά. Το σπίτι χαρακτηρίζεται ως βίλα των ναρκεμπόρων της κεταμίνης ενώ στο ηχητικό ντοκουμέντο για τη διαδρομή της κεταμίνης, ακούγεται ο άντρας να λέει ότι θα μπορούσε να την αναγνωρίσει αν τη δει με καροτί περούκα.

Επίσης στο κυριακάτικο φύλλο προαναγγέλθηκαν και νέοι διάλογοι ανάμεσα στο ζευγάρι Μάνος Δασκαλάκης – Ρούλα Πισπιρίγκου αλλά και της αδερφής της κατηγορούμενης για παιδοκτονία.

Πηγή: dailymedia.com.gr

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X