ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η Νικολούλη «σφάζει» την Ρούλα - «Δύσκολα θα σπάσει, είναι θεατρίνα» (vid)

Τι ζητούσε επίμονα από τη δημοσιογράφο

Μετά τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις στο «Φως στο Τούνελ» το βράδυ της Παρασκευής για την υπόθεση των τριών νεκρών παιδιών στην Πάτρα, η Αγγελική Νικολούλη μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA το Σάββατο και αναφέρθηκε στη Ρούλα Πισπιρίγκου, την οποία χαρακτήρισε θεατρίνα.

«Μία τέτοια γυναίκα που ξέρει να ελέγχει τα συναισθήματά της μου φαίνεται δύσκολα ότι θα σπάσει. Το θεατρίνα δεν είναι τυχαία, έχει μπει σε ένα ρόλο από την αρχή» ανέφερε η δημοσιογράφος.

«Σοκαρίστηκα ξανά…»

Παράλληλα, η Αγγελική Νικολούλη αναφέρθηκε στο ανατριχιαστικό ηχητικό ντοκουμέντο από την πρώτη απόπειρα δολοφονίας της Τζωρτζίνας, τη Ρούλα Πισπιρίγκου και όλα αυτά που της ζητούσε και τον Μάνο Δασκαλάκη.

«Ενώ το είχα ακούσει και όχι μόνο μία φορά, τώρα που άκουσα στα αφτιά μου, σοκαρίστηκα ξανά. Γιατί ήξερα τι είχε προηγηθεί. Κατάλαβα από αυτή την γυναίκα ότι έπρεπε να εστιάσω την έρευνα στο Καραμανδάνειο. Κατάλαβα από την επαφή μου με σοβαρούς μάρτυρες ότι ενώ το παιδί δεν είχε πρόβλημα, της είπαν να πάρει εξιτήριο, λίγο μετά είχαμε την πρώτη απόπειρα» ανέφερε.

«Στην αρχή είναι θλιμμένη, καλλιεργεί κι ένα έδαφος γι’ αυτό που θα ακολουθήσει. Μετά παίρνει πάλι κι αλλάζει, η θλίψη φεύγει, κι έχουμε μία θεατρίνα απίστευτη! Να περιγράφει τι; Ότι έχει πανιάσει το παιδί. Την επόμενη ημέρα επιχειρεί την δεύτερη απόπειρα. Έχουμε την άμεση έπέμβαση των γιατρών και την άλλη μέρα – έχει τέτοια εμμονή – και βλέπει ότι οι προηγούμες απόπειρες δεν πέτυχαν. Και πάμε την Κυριακή με την καθυστέρηση, πεθαίνει το παιδί, μπαίνουν μέσα οι γιατροί, αλλά δεν περίμενε ότι θα το επαναφέρουν μετά από 50 λεπτά προσπάθεια. Αλλά επανήλθε τετραπληγικό και αυτό της χάλασε τα σχέδια… Αυτά είναι τα άγρια στοιχεία», συμπλήρωσε η Αγγελική Νικολούλη.

Η εμμονή με τη φίλη του Μάνου Δασκαλάκη

«Η γυναίκα αυτή, με εμμονή, μου ζητάει να βρω τα στοιχεία της φίλης του Μάνου στην Αθήνα. Της λέω δεν μπορώ να το κάνω αυτό. Σε κάποια στιγμή την ρώτησα ‘γιατί το ψάχνεις, τι θες;’. Και μου λέει ‘μιλάει πολύ, πρέπει να την βρω’. Δεν μου άρεσε, φρόντισα να ενημερώσω αυτούς που έπρεπε. Μου είπε ότι ‘θέλω να βεβαιωθώ εάν είναι έγκυος’» αποκάλυψε η Αγγελική Νικολούλη.

Η Αγγελική Νικολούλη σχολίασε πως το ότι η 33χρονη «χτυπούσε» σε νοσοκομεία σημαίνει πως ήταν ένα οργανωμένο σχέδιο.

«Ο Μάνος μέχρι πρότινος μας κατηγορούσε γιατί μιλούσαμε έτσι για την γυναίκα του. Έλεγε πως την ξέρει την Ρούλα και δεν το δέχεται αυτό. Ο Μάνος τα πήρε τα πράγματα κι έφυγε γιατί κάτι διαπίστωσε, κάτι είδε, που τον εξόργισε. Δεν θέλω να επεκταθώ σε λεπτομέρειες. Είδε κάτι ο άνθρωπος, είπε δεν αντέχω άλλο και σηκώθηκε κι έφυγε» είπε σχετικά για τον Μάνο Δασκαλάκη.

«Δύσκολα θα σπάσει η Ρούλα»

Η Δήμητρα Πισπιρίγκου «έλεγε ότι δεν δέχεται την κατηγορία για την αδερφή της και ότι θα συνεχίσει την έρευνά της. Από μέσα η μητέρα της έλεγε να ερευνήσουμε και την οικογένεια του συζύγου».

Επιπλέον, η Αγγελική Νικολούλη τόνισε πως τα όργανα των άλλων δύο παιδιών που βρίσκονται στα εργαστήρια θα ερευνηθούν προκειμένου να πέσει φως στην υπόθεση.

Η Αγγελική Νικολούλη δήλωσε πως η 33χρονη δύσκολα θα σπάσει: «Εγώ την προσέγγιζα σαν μάνα, σαν γυναίκα. Την προσέγγιζα ανθρώπινα και σαν ρεπόρτερ στα τελευταία. Μία τέτοια γυναίκα που ξέρει να ελέγχει τα συναισθήματά της μου φαίνεται δύσκολα ότι θα σπάσει. Το θεατρίνα δεν είναι τυχαία, έχει μπει σε ένα ρόλο από την αρχή» είπε.

«Μη σας νοιάζει για τη συμπεριφορά μου είμαι παγοκολόνα»

Ενώ οι έρευνες για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες εξέπνευσαν η Μαλένα και η Ιριδα από την Πάτρα συνεχίζονται, η Ρούλα Πισπιρίγκου που κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση της Τζωρτζίνας, φαίνεται πως επικοινωνούσε με SMS με τους γιατρούς υποστηρίζοντας πως «θέλουμε το καλύτερο για το παιδί μας γιατί μόνο αυτό μας έχει απομείνει» ενώ είχε αναφέρει πως η ίδια είναι «παγοκολόνα».

Οπως αποκαλύπτει «Το Βήμα της Κυριακής» που κυκλοφορεί, η 33χρονη Ρούλα Πισπιρίγκου έστελνε SMS σε γιατρούς λίγα 24ωρα πριν από τη δολοφονία της 9χρονης Τζωρτζίνας με κεταμίνη.

Εκείνες τις ημέρες είχε στείλει SMS στο οποίο απέδιδε τα ανεξήγητα επεισόδια υγείας που φαίνεται ότι η ίδια προκαλούσε στην Τζωρτζίνα σε «πυρετικά κύματα που κάνει λόγω νευρολογικής φύσεως».

Επιπλέον, όπως αποκαλύπτει ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, η 33χρονη εξέφραζε αγωνιώδη ερωτήματα για τις βραδυκαρδίες και τις άλλες καρδιακές αρρυθμίες που παρουσίαζε το παιδί. Μάλιστα, η 33χρονη σε επικοινωνία της με τους γιατρούς επισήμαινε μετ’ επιτάσεως ότι «πρέπει να βρούμε από τι πέφτει το οξυγόνο».

Μάλιστα είχε πει σε γιατρούς ότι «μη σας νοιάζει για μένα και τη συμπεριφορά μου, εγώ είμαι παγοκολόνα».

ΠΗΓΗ: ΙΝ.GR

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση