ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Η Λορέλα είναι αθώα, η 26χρονη παίρνει τα κοριτσάκια»

«Δεν με έβαλε κανείς για δουλειά, μόνη μου το έκανα»

Τη δική της εκδοχή για το κύκλωμα μαστροπείας ανήλικων κοριτσιών δίνει η 17χρονη, υποστηρίζοντας ότι εκδιδόταν με τη θέλησή της ενώ υπερασπίστηκε την 31χρονη «Λορέλα» που φέρεται να είναι ο «εγκέφαλος» του κυκλώματος.

Η 17χρονη, μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», ισχυρίστηκε ότι η 31χρονη «Λορέλα» είναι αθώα και ότι η 26χρονη που συνελήφθη χθες Δευτέρα 15 Ιανουαρίου, είναι το πρόσωπο που εκδίδει ανήλικα κορίτσια.

«Είναι αθώα. Έκανα παρέα μαζί της, δεν με έμπλεξε αυτή. Ίσα ίσα ήθελε να με αποτρέψει από όλο αυτό», δήλωσε αρχικά η 17χρονη και πρόσθεσε: «Άλλοι έπρεπε να είναι μέσα και δεν είναι. Η 26χρονη που έπιασαν χθες έπρεπε να είναι μέσα, που παίρνει μικρά κοριτσάκια 14 και 15 ετών και όχι η 31χρονη. Τα γνωρίζω αυτά τα κορίτσια, τα προωθούσε επί χρήμασι. Εγώ έπαιρνα 150 ευρώ. Είναι ψέμα πως ήμουν θύμα μαστροπείας. Δεν με έβαλε κανένας για δουλειά, μόνη μου το έκανα», πρόσθεσε η 17χρονη.

Επιπλέον, αναφερόμενη στις γυμνές φωτογραφίες και στο πώς έβρισκε «πελάτες», η 17χρονη ανέφερε: «Έβρισκα ''πελάτες'' από το Instagram. Άλλος έβαζε αγγελία, χωρίς να το ξέρουμε εμείς. Τις αγγελίες τις έβαζε ο 34χρονος, χωρίς να τις ξέρουμε». «Μας έβγαζε φωτογραφίες με τη συναίνεσή μας για να τις κρατήσει, όχι να τις ανεβάσει κάπου. Η Aστυνομία προσπαθεί να πιάσει ανθρώπους που δεn φταίνε», κατέληξε.

Πέντε συλλήψεις για το κύκλωμα μαστροπείας

Συνολικά πέντε άτομα έχουν συλληφθεί για το κύκλωμα μαστροπείας ανήλικων κοριτσιών στην Αττική καθώς η Αστυνομία προχώρησε χθες σε ακόμα δύο συλλήψεις.

Πρόκειται για μια 26χρονη η οποία κατηγορείται για μαστροπεία τελεσθείσα σε βάρος ανήλικης κατά συρροή και έναν 64χρονο, κατηγορούμενο για «γενετήσιες πράξεις με ανήλικη που συμπλήρωσε τα 15 έτη έναντι αμοιβής, κατά συρροή και κατ' εξακολούθηση». Η 26χρονη φέρεται να έκλεινε τα ραντεβού σε μια 17χρονη κοπέλα, την οποία και συνόδευε στους «πελάτες», ενώ ο 64χρονος κατηγορείται ότι ήρθε σε σεξουαλική επαφή με δύο ανήλικες, ηλικίας 15 και 17 ετών.

Πηγή: protothema.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση