ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η επίσημη καταγγελία της Κύπριας ηθοποιού στον Χαϊκάλη (vid)

«Το φλερτ κλιμακώθηκε αγγίζοντας τα όρια της σεξουαλικής παρενόχλησης»

24news team

Σε επίσημη καταγελία στο ΣΕΗ (Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών) προχώρησε η Ηλιάνα Αραβή κατά του Παύλου Χαϊκάλη. Η Κύπρια ηθοποιός κατήγγειλε τον πρώην καθηγητή της, του οποίου η δημόσια απολογία στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου φαίνεται πως δεν έπεισε.

Στην επίσημη καταγγελία της ηθοποιού που μετέδωσε ο Alpha και η εκπομπή Τ-Live, περιγράφεται το περιστατικό που σημειώθηκε όταν η ίδια σπούδαζε σε δραματική σχολή της Αθήνας, με καθηγητή τον πασίγνωστο ηθοποιό.

Σοκάρει ο Χαϊκάλης: «Ήμουν ερωτευμένος με την Ηλιάνα» (vid)

Όπως μεταδόθηκε στην εκπομπή, κάποια στιγμή εκείνος εκδήλωσε το φλερτ του το οποίο ήταν στην αρχή διακριτικό, στη συνέχεια, έγινε επίμονο και μάλιστα όπως αναφέρεται στην καταγγελία της ηθοποιού, «το φλερτ κλιμακώθηκε αγγίζοντας τα όρια της σεξουαλικής παρενόχλησης». Στη συνέχεια, εκείνος της πρότεινε να πάρει μέρος σε μια οντισιόν για το 50-50 και όταν ο γνωστής ηθοποιός επικοινώνησε μαζί της λίγες μέρες μετά, ακολούθησε ένας περίεργος διάλογος.

Χαϊκάλης και Φιλιππίδης: Όταν έκαναν πλάκα για τη σεξουαλική παρενόχληση (vid)

«Μετά από την πάροδο ολίγων ημερών, μου τηλεφώνησε δηλώνοντάς μου ότι αυτοϊκανοποιείται κάνοντας χρήση ρυπαρής και χυδαίας γλώσσας σεξουαλικού περιεχομένου ζητώντας μου επιμόνως να μετέχω σε αυτόν τον ιδιότυπο διάλογο.

Ούσα σοκαρισμένη προσπάθησα να τον μεταφέρω στην τάξη λέγοντάς του ότι τον βλέπω σαν μπαμπά μου και ακολούθως διέκοψα την τηλεφωνική επικοινωνία», αναφέρει στην καταγγελία της η Ηλιάνα Αραβή.

Για τους παραπάνω λόγους η ηθοποιός ζητά από το ΣΕΗ να κινήσουν τη διαδικασία κατά του Παύλου Χαϊκάλη.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X
X