ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η εκατομμυριούχος θετή κόρη του Σεργκέι Λαβρόφ

Ο Σεργκέι Λαβρόφ είναι ο σκληρός άνδρας της Ρωσικής εξωτερικής πολιτικής.

Οι κινήσεις, τα μετρημένα λόγια του και το αυστηρό του βλέμμα να παγώνουν τον συνομιλητή του. Ο Σεργκέι Λαβρόφ γνωρίζει και χειρίζεται πολύ καλά τους μυστικούς κανόνες της διπλωματίας. Ο ίδιος άλλωστε είναι στο τιμόνι της εξωτερικής πολιτικής μιας υπερδύναμης.

Ο Λαβρόφ είναι παντρεμένος με την Μαρία Λαβρόβα από το 1971 και έχουν μια κόρη την Γιεκατερίονα. Πρόσφατα μάλιστα έγινε και παππούς.

Ο Λαβρόφ όμως από το 2014 μέχρι σήμερα έχει και μια επίσημη ερωμένη με την οποία είναι σφοδρά ερωτευμένος.

Η Σβετλάνα Πολιάκοβα ήταν μια πρώην ηθοποιός η οποία εντάχτηκε στο προσωπικό του υπουργείου Εξωτερικών της Μόσχας και εκεί γνωρίστηκε με τον Σεργκέι. Η Σβετλάνα πλέον λύνει και δένει μέσα στο υπουργείο, ενώ πάντα μα πάντα συνοδεύει τον Σεργκέι σε όλα του τα ταξίδια, επίσημα και μη.

Η Σβετλάνα όμως είναι από μόνη της μια πολυεκατομμυριούχος. Η περιουσία της στην Ρωσία είναι εξαιρετικά μεγάλη και διαθέτει 13 ακίνητα αξίας 11,7 εκατομμυρίων ευρώ. Το μεγάλο της πάθος είναι τα πολυτελή αυτοκίνητα και διαθέτει μια μικρή συλλογή που το ύψος τους φτάνει στα 400.000 ευρώ.

Από τότε που μπήκε στο υπουργείο έχει φροντίσει να αποκαταστήσει όλη την οικογένεια της αφού όπως καταγγέλλουν και βουλευτές της αντιπολίτευσης στη Ρωσία, έχει προσλάβει όλους της τους συγγενείς σε θέσεις στο υπουργείο.

Μάλιστα η τελευταία καταγγελία για τη Σβετλάνα ήταν πως μαζί με κάποιους συγγενείς της, χρησιμοποίησαν τουλάχιστον 60 φορές το αεροσκάφος του υπουργού Εξωτερικών για να κάνουν ταξίδια στην Άπω Ανατολή αλλά και στη δυτική Ευρώπη.

Η κόρη

Η Σβετλάνα έχει και μια κόρη από τον πρώτο της γάμο, την 26χρονη Πολίνα Κοβάλεβα. Η Πολίνα ζει ζωή χαρισάμενη στο Λονδίνο. Διαθέτει ένα σπίτι σχεδόν 6 εκατομμυρίων ευρώ στην πανάκριβη συνοικία του Κένσινγκτον στην καρδιά της πόλης στην οδό High Street.

Ζει πλουσιοπάροχα, μέσα στη χλιδή και την πολυτέλεια και περνάει τον χρόνο της ανάμεσα στο τένις, τα γκαλά, τα σπα, τα πάρτι, τα ταξίδια και τις αναρτήσεις στο instagram. Έχει δηλαδή ένα βιοτικό επίπεδο που ελάχιστοι νέοι στην ηλικία της έχουν.

Και η Πολίνα δεν είναι απλά η κόρη της ερωμένης του Λαβρόφ. Όπως αποκάλυψε η Μαρία Πέβκικχ, επικεφαλής ερευνήτρια του ιδρύματος καταπολέμησης της διαπλοκής που ίδρυσε ο ηγέτης της ρωσικής αντιπολίτευσης, Αλεξέι Ναβάλνι, που βρίσκεται στη φυλακή, ο Λαβρόφ την έχει υιοθετήσει επίσημα. Είναι δηλαδή η θετή του κόρη και όχι απλά η κόρη της ερωμένης του.

Μετά την αποκάλυψη αυτή πληθαίνουν οι φωνές στη Βρετανία που ζητούν από την κυβέρνηση να επιβληθούν κυρώσεις και στη θετή του κόρη.

ΠΗΓΗ: in.gr

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση