ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η Άννα Μαρία «κάρφωσε» την Ελευθερία στο Instagram

Συνεχίζεται και εκτός ριάλιτι η κόντρα των δύο γυναικών

Από τη μέρα που έφυγε από το Survivor 4 η Άννα Μαρία Βέλλη, είναι εξαιρετικά ενεργή στα social media και έτσι σε μία πρόσφατη ανάρτησή της θέλησε να ρίξει το «καρφί» της για την Ελευθερία Ελευθερίου και τη στάση της λίγο πριν αποχωρήσει.

Συγκεκριμένα, η πρώην παίκτρια των Μπλε ανέβασε ένα στιγμιότυπο στο οποίο φαίνεται η Ελευθερία να ψιθυρίζει στον Παππά να «τελειώσει τον Τζέιμς».

Η Άννα Μαρία μάλιστα, ανέβασε ένα Tweet στο οποίο φαίνεται η διαφορά ανάμεσα σε αυτό που είχε πει εκείνη στους φίλους της και σε αυτό που είπε η Ελευθερίου.

Οι αναρτήσεις της Άννας Μαρίας για την Ελευθερία Ελευθερίου και το Survivor 4:

Ο όρος που έβαλε στο συμβόλαιό της η Άννα Μαρία για τον πρώην σύντροφό της, Άρη Μακρή

Σοκ και σοκ και ξανά σοκ! Η Άννα Μαρία Βέλλη παραχώρησε μια απίστευτη συνέντευξη σε γνωστό περιοδικό και μεταξύ άλλων για πρώτη φορά αποκάλυψε πως πριν δεχτεί την πρόταση να μπει στο Survivor έθεσε στην παραγωγή έναν απαράβατο όρο!

Ο όρος αυτός αφορούσε τον πρώην της, Άρη Μακρή. Η Άννα Μαρία γνωρίζει καλά τον χώρο της τηλεόρασης και σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελε να την εκμεταλλευτούν για λίγα παραπάνω νούμερα τηλεθέασης, γι' αυτό και πριν δώσει τα χέρια με τον Ατζούν φρόντισε να είναι σίγουρη πως δεν πρόκειται να δει μπροστά της στην παραλία κάποιο οικείο πρόσωπό της, από τον παρελθόν.

Όπως είπε και η ίδια χαρακτηριστικά "μπήκα σε ένα ριάλιτι επιβίωσης όχι στο Power of Love".

Κάποια πιο πονηρεμένη από μένα θα έλεγε ότι άδειασε με τον δικό της τρόπο όλα αυτά που βλέπουμε να συμβαίνουμε την Μαριαλένα και τον Σάκη!

ΠΗΓΗ: youweekly.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X
X