ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η «ανήσυχη» μητέρα, ο «ήσυχος» πατέρας και ένα έγκλημα που… φωνάζει

Όλες οι εξελίξεις στην υπόθεση που έχει «παγώσει» το πανελλήνιο

Περιπλέκεται μέρα με τη μέρα η υπόθεση με τα τρία νεκρά παιδιά στην Πάτρα. Η έρευνα του τμήματος Ανθρωποκτονιών βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη με τις καταθέσεις να διαδέχονται η μία την άλλη, κυρίως σε ότι αφορά στην προμήθεια της κεταμίνης, η οποία σύμφωνα με το κατηγορητήριο σκότωσε την 9χρονη Τζωρτζίνα.

Την ίδια ώρα σε εξέλιξη είναι και η έρευνα σχετικά με το πώς κατέληξαν στον θάνατο και τα άλλα δύο παιδιά της οικογένειας. Η Μαλένα και η Ίριδα, ενώ εξελίξεις θα έχουμε σύμφωνα με πληροφορίες και στην υπόθεση του θανάτου της σπιτονοικοκυράς του ζευγαριού στην Πάτρα.

Άγονται και φέρονται…

Με τον φόβο να μην «πληρώσουν» -άδικα όπως λένε και οι δύο- τους θανάτους των παιδιών τους, άγονται και φέρονται οι Μάνος Δασκαλάκης και Ρούλα Πισπιρίγκου τις τελευταίες ώρες.

Η απόφαση της Ρούλας να μην αναφερθεί στον Μάνο Δασκαλάκη, μετά τα όσα είπε ο τελευταίος στην Αγγελική Νικολούλη στο MEGA, δείχνει ότι η λαλίστατη μέχρι σήμερα Ρούλα, φαίνεται να κρατά μία πιο ήσυχη στάση, γεγονός που μπορεί να ερμηνευτεί και ως ανησυχία, δεδομένου, ότι οι πληροφορίες που προκύπτουν για το θέμα, δεν είναι όπως θα ήθελε. Δεν υπάρχει κάτι δηλαδή που να ανατρέπει το κατηγορητήριο.

Δεν θα ήταν τραβηγμένο να λέγαμε, ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου, σιώπησε πολύ, από την ώρα που αποφασίστηκε η εκταφή της Τζωρτζίνας προκειμένου να πάρουν στα χέρια τους οι Αρχές τον υπολογιστή – ταμπλέτα, τον οποίο η ίδια η Ρούλα, αποφάσισε να θάψει στον τάφο της κόρης της. Σε αυτόν τον υπολογιστή θα γίνει αναζήτηση για την ουσία που δολοφόνησε την Τζωρτζίνα.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες οι έρευνες -κυρίως σε ότι αφορά στην ουσία κεταμίνη- δεν περιορίζονται μόνο σε ενδεχόμενη «ηλεκτρονική διαδρομή» αλλά και άλλες διαδρομές.

Από την άλλη ο πατέρας των παιδιών δηλώνει «ήσυχος» με την -συνείδησή του τουλάχιστον- όπως προκύπτει από τα όσα είπε στην συνέντευξη του στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ».

«Που να μου περάσει από το μυαλό μου ότι γίνονται τέτοια πράγματα, ότι μία μάνα σκοτώνει τα παιδιά της;» είπε χαρακτηριστικά, ενώ εμφανίστηκε κατηγορηματικός και ως προς τη στάση του απέναντι στη σύζυγό του.

Στο μεταξύ, εκτός από το κατηγορητήριο για την Τζωρτζίνα που μιλά για έγκλημα, οι ενδείξεις αλλά και οι αναφορές των ειδικών, δείχνουν ότι το έγκλημα αυτό δεν περιορίζεται μόνο στην 9χρονη κόρη αλλά «φωνάζει» και για τα δύο ακόμη παιδιά. Για «απόλυτη βεβαιότητα» αναφορικά με τα αίτια και τον μηχανισμό θανάτου της Ίριδας έκανε λόγο ο Γρηγόρης Λέων.

 Οι συγγενείς στο «κάδρο»

«Για την κεταμίνη οι πληροφορίες των τελευταίων ωρών σοκάρουν. Φαίνεται πως υπάρχει συνδυαστική διαδικασία, η Ρούλα Πισπιρίγκου έκανε την αναζήτηση στο διαδίκτυο, και μετά το πιθανότερο είναι ότι την προμηθεύτηκε χέρι με χέρι. Οι πληροφορίες λένε ότι είναι συγγενής της αυτός που της την έδωσε», ανέφερε ο δημοσιογράφος της εφημερίδας «Περλοποννήσου» Γιώργος Αναστασόπουλος, μιλώντας στο MEGA.

«Είναι λογικό η Ρούλα Πισπιρίγκου να λέει ότι δεν τη συνδέει τίποτα με την κεταμίνη. Οι αρχές ψάχνουν τη διαδρομή της κεταμίνης. Αυτός που προμήθευσε στην Πισπιρίγκου την κεταμίνη, γνώριζε ότι η ουσία διακινείται παράνομα. Και να μη βρεθεί η διαδρομή της κεταμίνης, η ποινική επιστήμη είναι το βασίλειο της λογικής. Αν αποδεικνύεται ότι με το παιδί ήταν μόνο η μάνα στο χρόνο χορήγησης του δηλητηρίου, έχει στηθεί το κατηγορητήριο», τόνισε από την πλευρά του ο κ. Μαρακάκης μιλώντας επίσης στο MEGA.

«Μέσα από τη σύγκρουση του ζευγαριού θα αναδυθούν στοιχεία»

«Νομίζω ότι οι αποδείξεις από τους ιατροδικαστές και την αστυνομία είναι πολύ δυνατές. Για τη Ρούλα Πισπιρίγκου βγαίνουν τώρα τα στοιχεία στην επιφάνεια και νομίζω ότι θα δούμε μια σκληρή πραγματικότητα. Θεωρώ ότι μέσα από τη σύγκρουση του ζευγαριού θα αναδυθούν στοιχεία», σημείωσε με την σειρά της η εγκληματολόγος κ. Σβουρδάκου.

Και κάποιες… αρρωστημένες πληροφορίες

Φίλος του πατέρα ανέφερε πως η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε εξωσυζυγικές σχέσεις οι οποίες έπεσαν στην αντίληψη του Μάνου. Σύμφωνα με τον ίδιο «η Ρούλα είχε εξωσυζυγικές σχέσεις, έπεσε στην αντίληψη του Μάνου και στην ουσία τους έκανε τσακωτούς, τους έπιασε στα πράσα. Μέσα στο σπίτι, στον πρώτο όροφο».

«Εκείνο το οποίο δεν λέγεται, δεν λέγεται κυριολεκτικά, γιατί θα ανατριχιάσει η Ελλάδα αν ακουστεί, ποιος ήταν αυτός που έστω και πρόσκαιρα είχε εξωσυζυγικές σχέσεις. Μάλιστα, αυτός ήταν και ο λόγος που είχε τον μεγάλο καβγά με τον Μάνο» συμπλήρωσε ο Γιώργος Αναστασόπουλος.

ΠΗΓΗ: In.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X