ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Θρίλερ με την 27χρονη - «Η Αναστάζια έπεσε θύμα απαγωγής»

Τι λέει η μητέρα της

Στιγμές αγωνίας περνά η οικογένεια της 27χρονης Αναστάζια Ρουμπίνσκα, που εξαφανίστηκε στην Κω, όπου βρισκόταν καθώς εργαζόταν σε εστιατόριο ξενοδοχειακής μονάδας του νησιού, με τη μητέρα της να θεωρεί ότι την έχουν απαγάγει. Για την εξαφάνισή της συνελήφθη 32χρονος Μπαγκλαντεσιανός, που φέρεται ότι είναι ο βασικός ύποπτος και ο οποίος κατηγορείται για αρπαγή.

Η μητέρα της υποστηρίζει ότι η 27χρονη έπεσε θύμα απαγωγής. «Δεν μπορώ να αποκαλύψω λεπτομέρειες, αλλά ισχυρίζομαι ότι η κόρη μου απήχθη», δήλωσε στον πολωνικό ιστότοπο tuwroclaw.

Τα ίχνη της Αναστάζια χάθηκαν από τη Δευτέρα 12 Ιουνίου. Η κοπέλα είχε τακτική επαφή με την οικογένειά της. Το βράδυ της Κυριακής μίλησε με τη μητέρα της στο τηλέφωνο. Αυτή ήταν και η τελευταία τους επικοινωνία. Από τη Δευτέρα το τηλέφωνο της 27χρονης είναι ανενεργό.

Σύμφωνα με τον ιστότοπο, η Αναστάζια, με καταγωγή από το Βρότσλαβ, αποφοίτησε από τεχνική σχολή κομμωτικής. Έχει ύψος 1,69 μέτρα, λεπτή σωματική διάπλαση και ξανθά μαλλιά, ενώ στο χέρι της έχει ένα έγκαυμα.

Ένας Μπαγκλαντεσιανός ο βασικός ύποπτος

Ο Μπαγκλαντεσιανός που συνελήφθη ως βασικός ύποπτος, κατηγορείται για αρπαγή καθώς σύμφωνα με τα στοιχεία που προκύπτουν, φαίνεται να εκμεταλλεύτηκε την κατάσταση μέθης στην οποία βρισκόταν η κοπέλα και να συνευρέθηκε ερωτικά μαζί της.

Όλα ξεκίνησαν τη Δευτέρα. Η 27χρονη από την Πολωνία είχε ρεπό από το ξενοδοχείο που εργαζόταν στο νησί, ενώ ο 28χρονος ομοεθνής σύντροφός της δούλευε κανονικά (στο ίδιο ξενοδοχείο). Η κοπέλα αποφάσισε να βγει έξω μόνη της. Κάποια στιγμή μέθυσε και συναντήθηκε με την παρέα των πέντε αλλοδαπών (Πακιστανών και Μπαγκλαντεσιανών). Τότε, οι αλλοδαποί της πρότειναν να την πάνε στο σπίτι τους μέχρι να αισθανθεί καλύτερα, όπως και έγινε. Ο Μπαγκλαντεσιανός παραδέχθηκε ότι στο σπίτι συνευρέθηκε σεξουαλικά με την κοπέλα. Στη συνέχεια, όπως ανέφερε ο ίδιος, την άφησε σε εξωτερικό χώρο κοντά στο σπίτι του και έφυγε.

Όπως προέκυψε όμως, έπειτα από έρευνα της Αστυνομίας, στο σημείο που υπέδειξε ο Μπαγκλαντεσιανός δεν βρέθηκε κανένα ίχνος της κοπέλας, ενώ ούτε οι κάμερες που ήταν εκεί έδειξαν κάποια κίνηση.

Drones και ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά «χτενίζουν» την περιοχή προκειμένου να βρεθεί καποιο στοιχείο που θα οδηγήσει στον εντοπισμό της νεαρής κοπέλα απο την Πολωνία.

Βίντεο από drone: Το τελευταίο στίγμα που έδωσε το κινητό της ήταν από την περιοχή Τιγκάκι

Η Αστυνομία εξετάζει, επίσης το ενδέχομενο ο Μπαγκλαντεσιανός να γνώριζε από πριν την κοπέλα.

Ενα ακόμα στοιχείο που προβληματίζει πολύ τις Αρχές είναι το γεγονός ότι ο Μπαγκλαντεσιανός έβγαλε εισιτήριο για εξωτερικό αμέσως μετά την εξαφάνιση της νεαρής.

Την ίδια ώρα οι αξιωματικοί έχουν καλέσει για νέα κατάθεση τον 28χρονο σύντροφο της κοπέλας, προκειμένου να διαπιστώσουν αν υπάρχουν κενά. Η Αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας ενώ πηγές σημειώνουν ότι η περιοχή στην οποία εξαφανίστηκε η νεαρή κοπέλα είναι γεμάτη πηγάδια.

Η εκδοχή του συντρόφου

Ο Πολωνός σύντροφος της κοπέλας είναι εκείνος που δήλωσε την εξαφάνισή της στην Αστυνομία το μεσημέρι της Τρίτης.

Ο 28χρονος είπε ότι η Αναστάζια-Πατρίτσια, επικοινώνησε τηλεφωνικά μαζί του λίγο μετά τις 10.30 το βράδυ της Δευτέρας.

Όπως του είπε, βρισκόταν σε κατάσταση μέθης στο Μαρμάρι και θα επέστρεφε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου με έναν φίλο της ο οποίος θα τη συνόδευε με τη μηχανή του.

Ωστόσο, λίγη ώρα μετά η κοπέλα έστειλε στον 28χρονο την ακριβή τοποθεσία στην οποία βρισκόταν προκειμένου να πάει να την πάρει. Εκείνος πήγε στο σημείο αλλά δεν βρήκε κανέναν, έτσι συνέχισε να την καλεί στο τηλέφωνο, το οποίο όμως ήταν απενεργοποιημένο.

Ο 28χρονος, ανησυχώντας για την τύχη της κοπέλας του, άρχισε να αναζητά το στίγμα του κινητού της τηλεφώνου μέσω μιας εφαρμογής που είχε στη συσκευή του.

Λίγο μετά τις 11.30 το βράδυ, εντόπισε το κινητό της Αναστάζια-Πατρίτσια στην οδό Κιαπόκα, στο Τιγκάκι, 5,5 χιλιόμετρα μακριά από την τοποθεσία που του είχε στείλει νωρίτερα.

Ο 28χρονος καλούσε επανειλημμένα την κοπέλα αλλά το κινητό της παρέμενε κλειστό. Η 27χρονη δεν επέστρεψε στο δωμάτιό τους τη νύχτα ούτε εμφανίστηκε στη δουλειά το επόμενο πρωί με αποτέλεσμα ο νεαρός από την Πολωνία να δηλώσει την εξαφάνισή της στην Αστυνομία.

ΠΗΓΗ: protothema.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση