ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

H θυελλώδης ερωτική ζωή του Boris Johnson

Τα βασικότερα στοιχεία της ζωής του

Τα τελευταία εικοσιτετράωρα το όνομα του Boris Johnson πρωταγωνιστεί παντού καθώς ο ίδιος διεγνώσθη θετικός στον νέο κορωνοϊό και από την Κυριακή 5 Απριλίου βρίσκεται στην εντατική εξαιτίας της επιδείνωσης της κατάστασής του. Με αφορμή το γεγονός, εμείς ψάξαμε και βρήκαμε μερικά πράγματα που ίσως δεν ξέρεις για τον πρωθυπουργό της Βρετανίας.

Αντισυμβατικός, εκκεντρικός και πληθωρικός, ο Boris Johnson κατάφερε να εκπληρώσει τη φιλοδοξία μιας ζωής και να περάσει το κατώφλι του Αριθμού 10 της Downing Street ως ο πρωθυπουργός της Μεγάλης Βρετανίας.

Γνωστός στην οικογένεια και τους φίλους του με το πραγματικό του όνομα, ο Alexander Johnson, παρουσίασε τον εαυτό του ως Βoris - πιστεύοντας πως είναι πιο κατάλληλο για την πολιτική σκηνή.

Ψάχνοντας για το βιογραφικό του, μάθαμε πως ο ίδιος είχε φοιτήσει στο φημισμένο σχολείο του Ήτον, αλλά και την Οξφόρδη, ενώ προς έκπληξή μας διαπιστώσαμε πως το πρώτο επάγγελμα του Boris δεν ήταν στον κόσμο της πολιτική, αλλά της δημοσιογραφίας. Τα πρώτα επαγγελματικά του χρόνια τον βρήκαν στις αίθουσες σύνταξης των Times. Μια δήλωσή του τότε ήταν αρκετή για να απολυθεί και σύντομα να οδηγηθεί στην Daily Telegraph και έπειτα να εξελιχθεί σε ανταποκριτή της συντηρητικής εφημερίδας στις Βρυξέλλες. Η πολιτική όμως δεν άργησε να έρθει. Από το 2001 μέχρι και το 2008 ήταν βουλευτής, από το 2008 μέχρι και το 2016 δήμαρχος του Λονδίνου, μετά έγινε ξανά βουλευτής και υπουργός Εξωτερικών και έπειτα, κατάφερε να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα και να καταχτήσει την θέση του Πρωθυπουργού της Βρετανίας. Αν και σαφώς η πολιτική καριέρα του παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον, στο παρόν κείμενο δεν θα επεκταθούμε σε αυτήν. Θα δούμε την προσωπική ζωή του Boris Johnson... η οποία κάθε άλλο παρά boring είναι. Δύο διαζύγια, ένα εξώγαμο και πολλές ερωμένες αποτελούν τα βασικότερα στοιχεία της ζωής του Boris.

Διαβάστε την συνέχεια στο must

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X
X