ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Γυναικολόγος με τα «μακριά δάχτυλα»: Ασκήθηκαν διώξεις για βιασμό κατ’ εξακολούθηση

Επιχείρησε να τα «ρίξει» στην πρώην ερωμένη του, όμως δεν έπεισε ανακριτή και εισαγγελέα

Δίωξη σε βάρος του γυναικολόγου στη Ρόδο για βιασμό κατ' εξακολούθηση, κατάχρηση σε ασέλγεια κατ' εξακολούθηση και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας κατ' εξακολούθηση άσκησε το πρωί της Πέμπτης η εισαγγελέας.

Κατά ασφαλείς πληροφορίες, μία ακόμη γυναίκα που πέρασε από την γυναικολογική καρέκλα του εν λόγω γιατρού υποστηρίζει ότι έπεσε κι αυτή θύμα του. Συγκεκριμένα, πρόκειται για γυναίκα από τη Θεσσαλονίκη, η οποία ισχυρίζεται ότι ο γυναικολόγος ασέλγησε πάνω της, όταν εκείνη ήταν φοιτήτρια στη Ρόδο και προτίθεται να προσφύγει στην Δικαιοσύνη εναντίον του.

Ο γυναικολόγος βρίσκεται αντιμέτωπος με τουλάχιστον 17 μηνύσεις και κατηγορείται από τα θύματά του για σεξουαλική παρενόχληση, ασέλγεια, μέχρι και για βιασμό.

Η υπόθεση του γυναικολόγου με τα «μακριά δάχτυλα» και το «ανοιχτό παντελόνι» έχει συνταράξει την τοπική κοινωνία του νησιού. «Ενας καλός γιατρός», όπως τον περιγράφουν οι συνάδελφοί του, αλλά με «περίεργα γούστα» και «ακόρεστες ορμές», σύμφωνα με μέλη του νοσηλευτικού προσωπικού από το νοσοκομείο, όπου εργάζεται.

Όπως είχε αποκαλύψει το protothema.gr, o γυναικολόγος στο απολογητικό του υπόμνημα επιρρίπτει ευθύνες στην πρώην ερωμένη του, την οποία κατηγορεί για μεθόδευση της υπόθεσης με σκοπό την εξόντωσή του. Υποστηρίζει ότι το έκανε, προκειμένου να τον εκδικηθεί επειδή διέκοψε σχέσεις μαζί της τον περασμένο Φεβρουάριο. Ωστόσο, τα όσα ισχυρίζεται ο γιατρός δεν έπεισαν ανακριτή και εισαγγελέα, με αποτέλεσμα να ασκηθούν διώξεις εναντίον του.

Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με την Δημοκρατική της Ρόδου,η οποία είχε προβεί σε πολλές αποκαλύψεις για τη δράση του γιατρού, μετά την δημοσιοποίηση, από το «Πρώτο ΘΕΜΑ», τμημάτων από τις έγγραφες εξηγήσεις που έδωσε ο γυναικολόγος, η πρώτη γυναίκα που τον καταμήνυσε και η οποία φέρεται από τους ισχυρισμούς του να διατηρούσε σχέση μαζί του, χθες υπέβαλε, δια της συνηγόρου της, Εύης Αρνιθενού, αίτημα ενώπιον της ανακρίτριας, προκειμένου να της χορηγηθούν αντίγραφα των έγγραφων εξηγήσεων του ιατρού, προκειμένου να ασκήσει νέα μήνυση εις βάρος του για συκοφαντική δυσφήμηση.

Η γυναίκα υποστηρίζει ότι έχει αδιάσειστα στοιχεία, από τα οποία προκύπτει ότι η σχέση τους ήταν τυπική και ότι μάλιστα μιλούσαν ο ένας στον άλλο στον πληθυντικό.

ΠΗΓΗ: protothema.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X
X