ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Γλυκά Νερά: Η μαρτυρία που μπορεί να φέρει τα πάνω - κάτω

Το ψέμα του πιλότου για την πόρτα της σοφίτας

Μια αποκαλυπτική μαρτυρία που μπορεί να φέρει τα πάνω – κάτω στην υπόθεση της φρικτής δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν από τον σύζυγό της Μπάμπη Αναγνωστόπουλο στο Γλυκά Νερά, έρχεται στο φως της δημοσιότητας. Αφορά τον 33χρονο συζυγοκτόνο, ο οποίος μπορεί να πήρε τον δρόμο για τις φυλακές του Κορυδαλλού, ωστόσο συνεχίζει να απασχολεί την κοινή γνώμη.

Αφορά την σπασμένη πόρτα στη σοφίτα της μεζονέτας, για την οποία έχει γίνει πολύς λόγος. Μερικές εβδομάδες πριν τη δολοφονία ο δράστης είχε πάει στον μαραγκό μια μεσόπορτα που είχε σπάσει. Όπως εξήγησε στον μαραγκό, το παιδί του είχε κλειδωθεί μέσα και την έσπασε για να την ανοίξει.

Ωστόσο, οι εξηγήσεις που έδωσε ο πιλότος, βάζουν σε σκέψεις για το τι πραγματικά είχε συμβεί εκείνη τη νύχτα του περασμένου Νοέμβρη μπροστά στο ανήλικο παιδί τους…

Δεν ήταν η πόρτα του μπάνιου

Ο μαραγκός, μιλώντας στο MEGA, θυμάται τα λόγια του πιλότου. Του είπε, όπως ισχυρίζεται, πως επρόκειτο για την πόρτα του μπάνιου. Κάτι που η εικόνα το διαψεύδει.

Σύμφωνα με τo MEGA, η σπασμένη πόρτα βρίσκεται στην είσοδο του δωματίου του ζευγαριού στη σοφίτα. Εκεί που 6 μήνες μετά, έμελλε να αφήσει την τελευταία της πνοή, η άτυχη Καρολάιν…

Σύμφωνα πάντα με όσα λέει ο μαραγκός στην κάμερα του MEGA, ο πιλότος του είπε πως έσπασε την πόρτα μόλις διαπίστωσε πως το μωρό του είχε κλειδωθεί μέσα.


Διαβάστε επίσης: Μυστήριο με σπασμένη πόρτα που πήρε για επισκευή ο πιλότος - «Κλειδώθηκε το παιδί»


Δεν επεκτάθηκε και εκείνος δεν θέλησε να επιμείνει για να μάθει περισσότερα. Στο μυαλό του όμως από τότε υπήρχε ένα βασικό ερωτήματα. Πώς είναι δυνατόν να κλειδωθεί ένα μωρό λίγων μηνών μόνο του στο μπάνιο;

Ο πιλότος ήταν ευγενέστατος και όταν ετοιμάστηκε η πόρτα πλήρωσε για να την βάλει και πάλι στο σπίτι. Στο δωμάτιο της σοφίτας κι όχι στο μπάνιο που είχε πει, πιθανότατα για να αποφύγει σκέψεις που δεν ήθελε με τίποτα.

Με τι έσπασε η πόρτα
«Έχει χτυπηθεί η πόρτα για να ανοίξει. Είναι χτυπημένη με κάτι, υπάρχει περίπτωση να είναι με το χέρι ή με κάτι μεγάλο» λέει χαρακτηριστικά.

Ο κ. Φραγκίσκος Συνοδινός, ο ξυλουργός που επισκεύασε την εν λόγω πόρτα έδωσε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με το πώς μπορεί να έσπασε.

«Η πόρτα στη φωτογραφία είναι όπως του την έδωσα. Μου την έφερε μετά τον Γενάρη. Είναι μια καλή μεσόπορτα είναι κατασκευασμένη από ξυλουργό, δεν είναι ‘χάρτινη’ πόρτα, του εμπορίου. Με μια κλωτσιά δεν γίνεται έτσι. Όταν κλειστούνε στο μπάνιο μου φέρνουν τέτοιες πόρτες, γιατί τις χτυπάνε, τις κλωτσάνε για να ανοίξουν γιατί μπορεί να έχει κλειδωθεί κάποιος, να έχει σπάσει το κλειδί κλπ. Έχει χτυπηθεί η πόρτα για να ανοίξει. Είναι χτυπημένη με κάτι, δεν είναι με σίδερο, υπάρχει περίπτωση να είναι με το χέρι ή με κάτι μεγάλο και με σφυρί μπορεί να γίνει. Όταν μου την έφερε μου είπε ότι ‘κλείστηκε μέσα το παιδί στο μπάνιο και αναγκάστηκα να την σπάσω για να βγάλω το παιδί έξω’. Δεν μου την άφησε να την βάψω γιατί ήταν παραπάνω το κοστολόγιο» λέει χαρακτηριστικά.

Πηγή: In.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση