ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Γκάζι: Νέες αποκαλύψεις για τον συνεργό του πιστολέρο

Το βαρύ παρελθόν του 33χρονου

Εμπλοκή σε διάφορα σοβαρά επεισόδια φαίνεται να είχε στο παρελθόν ο 33χρονος που συνελήφθη ως συνεργός του δράστη των πυροβολισμών κατά των τριών ανδρών από την Κρήτη τα ξημερώματα του Σαββάτου στο Γκάζι.

Παρά το γεγονός ότι ο ίδιος εμφανίζεται ως άτομο που δεν έχει σχέση με εγκληματικές ή άλλες παράνομες δραστηριότητες, τα στοιχεία που έχει στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. οδηγούν σε άλλα συμπεράσματα.

Πυροβολισμοί πριν 8 χρόνια

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε στο MEGA ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «ΤΟ ΒΗΜΑ» και «ΤΑ ΝΕΑ», ο 33χρονος συμμετείχε σε πυροβολισμούς με τραυματισμό σε άλλο μπαρ πριν από 8 χρόνια στα Βριλήσσια.

Ο 33χρονος είχε βρεθεί στο μπαρ με συγγενικό του πρόσωπο και καυγάδισαν με δύο άτομα.

Από το συμβάν είχε τραυματιστεί στο πόδι ο ένας εκ των δύο ημεδαπών που είχαν αναμειχθεί στον καυγά με τον 33χρονο και το συγγενικό του πρόσωπο.

Στην απολογία τους οι δράστες είχαν αναφέρει τότε ότι πυροβόλησαν στο έδαφος και η σφαίρα εξοστρακίστηκε στο πόδι του θύματος.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες συγγενικά πρόσωπα του 33χρονου που κρίθηκε προφυλακιστεός διατηρούν επιχείρηση εστίασης στην περιοχή των Βριλησσίων.

«Δεν ήξερα…»
Ο 33χρονος ισχυρίζεται ότι δεν γνώριζε το βαρύ ποινικό παρελθόν του 37χρονου φίλου που πυροβόλησε στο Γκάζι, ούτε ότι οπλοφορούσε.

Ωστόσο οι Αρχές έχουν στοιχεία ότι ο 33χρονος δεν λέει την αλήθεια, αφού εκτός των άλλων έχει διαπιστωθεί ότι συμμετείχε μαζί με τον 37χρονο σε παράνομες ενέργειες ενώ γνώριζε και τον αδερφό του που δολοφονήθηκε από αντίπαλη συμμορία στην Αλβανία.

Προφανώς όλα αυτά τα στοιχεία προσμέτρησαν στην απόφαση των δικαστικών Αρχών για την προφυλάκιση του 33χρονου.

Πηγή: in.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση